Φανερά ενοχλημένοι είναι οι διοργανωτές του Euroivoice από την Anastacia που βγήκε εν τω μέσω του σόου και ανακοίνωσε την αποχώρησή της λόγω του... καπνού που πείραξε τις φωνητικές της χορδές. Όπως υποστηρίζoυν, η τραγουδίστρια ήταν άρρωστη εκ των προτέρων και μετατόπισε τις ευθύνες αλλού, ενώ είχε προπληρωθεί!

Αρχικά, οι διοργανωτές εκφράζουν την έκπληξη και την απογοήτευσή τους λόγω της αποχώρησης της Anastacia την ώρα που το σόου βρισκόταν σε εξέλιξη κι ενώ κοινό και τηλεθεατές περίμεναν πως και πως την εμφάνισή της στη σκηνή.

«Παρά τις προσπάθειες των διοργανωτών δεν στάθηκε δυνατό να μεταπειστεί και να φανεί συνεπής στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε αναλάβει και για τις οποίες είχε προεξοφληθεί εδώ και αρκετό διάστημα», προσθέτουν.

Και το δελτίο Τύπου συνεχίζει: «με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη ανακαλύψαμε σήμερα πως η Anastacia ζητούσε ήδη από το αεροπλάνο που τη μετέφερε στην Αθήνα, στέλνοντας σχετικά γραπτά αιτήματα, αλλά και κατά την εδώ παραμονή της (από τους συνεργάτες της και τους ανθρώπους του ξενοδοχείου όπου διέμενε) να την προμηθεύσουν με φάρμακα απαραίτητα για την αντιμετώπιση ιατρικού προβλήματος της. Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως η Anastacia έφθασε στην Αθήνα άρρωστη, γεγονός που σκόπιμα απέκρυψε από τους διοργανωτές, επιχειρώντας να το αποδώσει δημόσια σε κάποιο στοιχείο παραγωγής εφέ».

Το Eurovoice εξετάζει όλους τους νόμιμους τρόπους για να «απαντήσει» στην τραγουδίστρια, η οποία γύρισε σπιτάκι της με τα ευρώπουλα στην τσέπη...

Απόψε, ο διαγωνισμός συνεχίζεται με την εμφάνιση των υπόλοιπων συμμετεχόντων και στη σκηνή θα δούμε -εκτός απροόπτου βεβαίως βεβαίως- τον Enrique Iglesias!