Ανατρεπτικός, εκκεντρικός, αποστομωτικός. Ο Τάκης Κουβατσέαςεμφανίστηκε στην εκπομπή Super Star για να διαψεύσει τις φήμες που τον θέλουν να έχει φύγει στην Αμερική, λόγω χρεών, όπως είχε αρχικά ακουστεί.

Πέρα όμως από τα χρέη του, τα οποία διέψευσε ότι υπάρχουν, ο πρώην ντράμερ της Αννας Βίσση, μίλησε και για άλλα ζητήματα, όπως η προσωπική του ζωή. «Αυτό που θα ήθελα είναι να έχω δίπλα μου ανθρώπους με τους οποίους να μπορώ να μοιράζομαι τα βιώματά μου. Αυτό έχω ανάγκη», δήλωσε χαρακτηριστικά, αποκλείοντας οποιαδήποτε πιθανότητα να ξαναπαντρευτεί. Αλλωστε το έχει κάνει ή��η δύο φορές. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν τον έχουν απατήσει, ο Τάκης Κουβατσέας δίνει μία απάντηση που ομολογουμένως προκαλεί έκπληξη: «Αμέ και το ευχαριστήθηκα κιόλας!»

Ο Τάκης Κουβατσέας μίλησε και για το ενδεχόμενο να κάνει παιδί, κάτι που όπως είπε, ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας. «Εγώ δεν είμαι για παιδί. Αλλωστε, για να κάνει ένας άνθρωπος παιδί, πρέπει να είναι έτοιμος. Το παιδί έχει ανάγκη να βλέπει έναν πατέρα που δημιουργεί και μία μάνα που είναι καλά με τον εαυτό της. Διαφορετικά θα είναι δυστυχισμένο», είπε ο καλλιτέχνης σε μία «έκρηξη» τρυφερότητας και αυτογνωσίας».

Σε ό,τι αφορά, τέλος την πολιτική, ο ντράμερ απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Μην μου μιλάς για πολιτική, θα κάνω… εμετό».