Πελάτης μιας 26χρονης πόρνης πολυτελείας φαίνεται πως ήταν ο David Beckham, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ίδια σε βρετανικό περιοδικό! Μάλιστα, το call girl αναφέρει «πιπεράτες» λεπτομέρειες και βαθμολογεί τις επιδόσεις του, ενώ ο ποδοσφαιριστής απειλεί με μηνύσεις.

Μιλώντας στο περιοδικό «In Touch», η Irma Nici υποστηρίζει πως είχε σεξουαλικές επαφές με τον 35χρονο άσο της μπάλας το 2007, όταν δηλαδή ο David ήταν ήδη παντρεμένος με την Victoria

«Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται να πάνε μαζί του, και εγώ το έκανα... Ήταν πολύ συναρπαστικό», λέει μεταξύ άλλων η Irma και αποκαλύπτει πως ο Beckham της έδινε 10.000 δολάρια την βραδιά. Μάλιστα, δεν παραλείπει να αναφέρει ονόματα ξενοδοχείων στα οποία συνευρέθηκαν αλλά και «πιπεράτες» λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με την ίδια, έκαναν σεξ 5 φορές, μία εκ των οποίων και με δεύτερη κοπέλα και μία χωρίς καμία προφύλαξη, ενώ τον βαθμολογεί με 7,5 με άριστα το 10! Όπως επίσης διηγείται, σε ένα τους ραντεβού έκαναν έρωτα επί 15 λεπτά και 1 ώρα... προκαταρκτικά.

Η συνέντευξη έκανε έξαλλο τον σούπερ σταρ της μπάλας. Μέσω της εκπροσώπου του, Cheryl Maisel, διαμήνυσε πως δεν γνωρίζει και ουδέποτε έχει συναντήσει το call girl, ενώ ετοιμάζει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του περιοδικού.

«Οι ισχυρισμοί είναι εντελώς ψευδείς κ��ι γελοίοι, όπως αναφέρθηκε και στο περιοδικό πριν από την δημοσίευση. Δυστυχώς, ζούμε σε έναν κόσμο όπου ένα περιοδικό μπορεί να τυπώνει ψέματα και να πιστεύει πως μπορεί να πάει μπροστά με αυτά», ανέφερε μεταξύ άλλων η κα. Maisel.

Από την πλευρά του, το «In Touch» ανέφερε πως εμμένει στο ρεπορτάζ του και επικαλείται ανώνυμες πηγές που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της Irma.