Να πετάξουν τα ρούχα τους για χάρη της τέχνης φαίνεται πως ετοιμάζονται ο Σάββας Πούμπουρας και ο Θοδωρής Παναγάκος! Τα δύο σέξι αγόρια που καμαρώσαμε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν δέχθηκαν πρόταση να συμμετάσχουν στο μιούζικαλ «Naked Boys Singing»!

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιώργος Βάλαρης, Σάββας και Θοδωρής είναι ό,τι πρέπει για το θέαμα. «Η παράσταση έχει πάρα πολύ χορό, στηρίζεται περισσότερο στο τραγούδι και λιγότερο στην υποκριτική. Τα δύο αυτά παιδιά έχουν το χάρισμα της επικοινωνίας με τον κόσμο, είναι ταλαντούχα και διαθέτουν χιούμορ και κωμικότητα. Επειδή η παράστασή μας χαρακτηρίζεται από έντονα στοιχεία interactive είναι μία μουσική κωμωδία, θεωρώ ότι ο Σάββας και ο Θοδωρής είναι ιδανικοί για τους ρόλους», είπε χαρακτηριστικά.

Ταλέντο στον χορό έχουν, όπως είδαμε και στο «Dancing With The Stars», ενώ ο Θοδωρής όχι μόνο είναι επαγγελματίας χορευτής αλλά ήταν και ο παρτενέρ της Έρρικας Πρεζεράκου που κέρδισε στο σόου!

Όσο για τα σωματικά τους προσόντα; Κι αυτά τα έχουμε δει συχνά πυκνά, τόσο σε φωτογραφήσεις, όσο και στην σκηνή του «Dancing». Το μόνο που δεν έχουμε δει είναι αν έχουν ταλέντο στην υποκριτική και το τραγούδι...

Αν τα δύο αγόρια αποδεχθούν, θα ανέβουν στην σκηνή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ θα ταξιδέψουν σε Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία.

Το «Naked Boys Singing» του Ρόμπερτ Σροκ ξεκίνησε το 1998 στη Νέα Υόρκη. Παρά το ότι σόκαρε αρχικά, αναδείχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή θεάματα. Είναι και το γυμνό που πουλάει βλέπετε...