Η Lady Gaga έχε�� ένα μοναδικό ταλέντο να μας εκπλήσσει. Αυτή τη φορά δεν φόρεσε κανένα περίεργο φόρεμα φτιαγμένο από μπριζόλες, ούτε κανένα περίεργο κοστούμι σε κάποια συναυλία. Αντίθετα, ανέβηκε στο βήμα και εκφώνησε ένα παθιασμένο πολιτικό λόγο!

Η εκκεντρική σταρ, ύψωσε τη γροθιά της και τη φωνή της κατά του νόμου «don΄t ask don΄t tell» δηλαδή, «μην ρωτάς, μην αποκαλύπτεις», ο οποίος επιβάλλει στους αμερικανούς στρατιώτες να αποσιωπούντον σεξουαλικό προσανατολισμό τους.

Η 24χρονη σταρ που είναι δηλωμένη αμφιφυλόφιλη, εμφανίστηκε και με τον ανάλογο ενδυματολογικό κώδικα. Φορώντας σακάκι, άσπρο πουκάμισο και γραβάτα στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, η Lady Gaga μίλησε ενώπιον 5.000 ανθρώπων οι οποίοι μαζεύτηκαν σε πάρκο του Πόρτλαντ για να την ακούσουν.

Τελικά μπορεί η Gaga να «τα είπε καλά», αλλά μάλλον δεν κατάφερε να πείσει τους ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές οι οποίοι με την αρνητική τους ψήφο τορπίλισαν την προσπάθεια των Δημοκρατικών να συζητηθεί η ακύρωση του νόμου στη Γερουσία.


Πρώτη ανάρτηση: 23/09/2010 - 00.41