Ένα ασύλληπτο δράμα βιώνει η Μαίρη Χρονοπούλου, ο «Γολγοθάς» της οποίας φαίνεται να μην έχει τέλος. «Αν με εγκαταλείψουν το μυαλό και οι δυνάμεις μου θα αυτοκτονήσω», δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η 78χρονη πρωταγωνίστρια, που ταλαιπωρείται από προβλήματα υγείας εδώ και 11 χρόνια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Ciao, η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για ένα ακόμη ταξίδι που θα κάνει στο εξωτερικό με σκοπό να εγχειρισθεί. Η Μαίρη Χρονοπούλου πρόκειται να αναχωρήσει τις επόμενες ημέρες για το Ισραήλ, όπου θα υποβληθεί σε επτά νέες χειρουργικές επεμβάσεις: Τρεις στα μάτια, δύο στις επιγονατίδες, μία στο ισχίο και μία στα εκτεταμένα εγκαύματά της, τα οποία μετά την φωτιά στο σπίτι της στην Παιανία, παραμένουν ανεπούλωτα.

«Παντρεύτηκα τον πόνο. Ουρλιάζω μέρα-νύχτα. Παίρνω παυσίπονα, αλλά δεν μπορώ να πώ ότι με ανακουφίζουν ιδιαίτερα. Κοιμάμαι για να μην πονάω. Οι πληγές από τα εγκαύματα σε όλο μου το σώμα δεν λένε να κλείσουν. Είμαι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και τώρα ετοιμάζομαι να κάνω άλλο ένα ταξίδι στο Ισραήλ μήπως και καλυτερεύσω. Τώρα, πώς θα αντέξω τόσες επεμβάσεις, ο Θεός ξέρει. Προσεύχομαι και ελπίζω από αυτό το ταξίδι να γυρίσω όρθια. Φεύγω αυτές τις ημέρες για να προλάβω τις ζέστες στο Ισραήλ. Μου κάνουν πολύ καλό τα μπάνια στη Νεκρά Θάλασσα», δήλωσε η 78χρονη πρωταγωνίστρια, που σόκαρε με την αποκάλυψη ότι θα δώσει τέλ��ς στην ζωή της, εάν το μυαλό και οι δυνάμεις της την εγκαταλείψουν.