Είναι πραγματικά απορίας άξιον τι μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο της τηλεόρασης όταν πάθει αυτό που ονομάζουμε «καβάλημα». Αλλά κανονικό «καβάλημα» όμως. Φτάνει μέχρι και στο σημείο να στέλνει λουλούδια στον εαυτό του, προκειμένου να τονώσει την αυτοπεποίθησή του, να δείξει ότι η αξία του είναι πολύ μεγαλύτερη από την πραγματική.

Αυτό έκανε η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο Tyra Banks, η οποία, πρέπει να έχει τεράστια αποθέματα θάρρους, για να μην πούμε θράσους. Κι αυτό γιατί όχι μόνον στέλνει λουλούδια στον εαυτό της, αλλά το ανακοινώνει κιόλας μέσω της σελίδας της στο twitter! Άλλες φορές τα έχει στείλει μέσω ανθοπωλείου και άλλες έχει μεταμφιεστεί σε άνδρα, ο οποίος καταφθάνει στο κανάλι γιατί έχει δήθεν να παραδώσει ανθοδέσμες για την Tyra!

Η Tyra Banks, γνωστή για τον εκκεντρικό της χαρακτήρα και την επιθετικότητά της στο ριάλιτι μοντέλων America’s Next Top Model, έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας, για πάμπολλους λόγους. Αυτή τη φορά, εξέπληξε τους πάντες με την αποκάλυψή της, αλλά και τους τρόπους που έχει σκαρφιστεί προκειμένου να διατηρήσει το ηθικό της ακμαίο. Τυχαίο;