Μαλλί με μαλλί πιάστηκαν πάνω στην πίστα η Ελένη Φουρέιρα και η Αλκμήνη Χατζηγιάννη, δύο από τις τρεις κοπέλες που αποτελούσαν το συγκρότημα «Mustique»! Όσο δούλευε το τρίο ήταν όλα μέλι γάλα... Τώρα που οι δρόμοι τους χώρισαν βγήκαν τα μαχαίρια!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Αλκμήνη υποστήριξε πως η Ελένη την είχε τραβήξει από τα μαλλιά την ώρα που βρίσκονταν on stage, με αποτέλεσμα να της βγάλει την τρέσα.

Η τρέσα είναι ιερό πράμα, όμως και η Αλκμήνη δεν ξεχνά το περιστατικό... Η μήπως δεν την αφήνει να το ξεχάσει η solo επιτυχία της Ελένης;

Μιλώντας στην κάμερα του Star, η Φουρέιρα δήλωσε... άγνοια: «δεν το γνωρίζω αυτό, δεν μπορώ να απάντησω σε κάτι που δεν γνωρίζω», είπε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στις πάλαι ποτέ «συνοδοιπόρους» της, προσθέτοντας ότι της αγαπά.

Τόση είναι η αγάπη τους, που κλαίνε με μαύρο δάκρυ τώρα που διαλύθηκε το συγκρότημα! Να δεις που στο τέλος η Αλκμήνη θα τραβάει μόνη της τις τρέσες της!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star, πάντως, η Αλκμήνη επιμένει στην καταγγελία για το μαλλιοτράβηγμα, ωστόσο, υποστήριξε πως κόντρα με την Ελένη δεν έχει.

«Ήμασταν επαγγελματίες και κάναμε παρέα όσο ήμασταν στο συγκρότημα. Δεν υπήρχε φιλία», είπε η Αλκμήνη.

Ε, τότε να πηγαίνετε μαζί στο κομμωτήριο! Η μία για τρέσες, η άλλη για ίσιωμα... να γίνετε και φίλες, να έχουμε κι εμείς το κεφάλι μας ήσυχο!