Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι διοργανωτές επίδειξης μόδας όταν άκουσαν τις οικονομικές απαιτήσεις του Χαλίτ Εργκέντζ και της Μπεργκιουζάρ Κορέλ, του Ονούρ και της Σεχραζάτ από το τουρκι��ό σίριαλ «Χίλιες Και Μία Νύχτες». Οι δύο πρωταγωνιστές ζήτησαν 30.000 ευρώ, στα οποία δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια και η διαμονή τους!

Οι δύο ηθοποιοί προσκλήθηκαν για την επίδειξη του οίκου Νίκος - Takis, που φέτος επιχειρεί ένα «πάντρεμα» Ανατολής και Δύσης.

«Τους απευθύναμε πρόσκληση μέσω Τούρκου μάνατζερ και η ανταπόκριση ήταν θετική. Βρισκόμασταν σε διαπραγματεύσεις οι οποίες όμως δεν ευδοκίμησαν, αφού το χρηματικό ποσό που ζήτησαν ήταν πολύ υψηλό, σχεδόν απαγορευτικό», δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» ο σχεδιαστής του οίκου, Χάρης Τσιάρας.

Τι ζήτησαν οι δημοφιλείς πρωταγωνιστές; Αμοιβή 30.000 ευρώ για 1 ώρα παρουσίας! Αν υπολογίσουμε και τα έξοδα για εισιτήρια και διαμονή σε πολυτελή σουίτα, το ποσό «εκτοξεύεται» στις 35.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιάρα, αρχικά ο οίκος μπήκε στον πειρασμό να απαντήσει θετικά στο ζευγάρι, ωστόσο, επικράτησε η σκέψη να διατεθούν τα χρήματα αυτά για φιλανθρωπίες.

«Μία εβδομάδα αργότερα επικοινώνησαν μαζί μας και μας έκαναν νέα πρόταση, ζητώντας 10.000 ευρώ λιγότερα, όμως, η απόφασή μας ήταν ειλημμένη», πρόσθεσε ο ίδιος.

Στη θέση των δύο ηθοποιών, guest της βραδιάς -που θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου στο «Messiah»- θα είναι η Ζέτα Λογοθέτη.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσαν στο Star ο Ονούρ και η Σεχραζάτ!