Στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής βγήκαν οι ερωτικές περιπετειούλες γνωστού ποδοσφαιριστή! Κι αν λέτε ότι αυτό δεν είναι κάτι πρωτότυπο, τότε να σας πούμε πως η καλή του μίλησε τηλεφωνικά με την εκπομπή και ανακοίνωσε από τηλεοράσεως ότι χωρίζουν!

Οι «καυτές» αποκαλύψεις αφορούσαν τον Μάριο Μπαλοτέλι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Mattino Cinque» του «Canale 5», ο Ιταλός φορ της Μάντσεστερ Σίτι είχε ερωτικό ραντεβουδάκι με μια τ��αγουδίστρια ονόματι Τζανίν.

Μάλιστα, προβλήθηκε και βίντεο, στο οποίο η Τζανίν εμφανίζεται να μπαίνει στο σπίτι του 20χρονου ποδοσφαιριστή στις 4 τα ξημερώματα και να φεύγει 10 ώρες αργότερα!

«Κεραμίδα» της ήρθε της συντρόφου του Μπαλοτέλι, που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έβλεπε τις αταξίες του καλού της σε απευθείας μετάδοση, όπως και εκατομμύρια μάτια Ιταλών...

Μέσω της ίδιας εκπομπής, ανακοίνωσε τον χωρισμό τους, τον οποίο ο ποδοσφαιριστής έμαθε -φυσικά- από τηλεοράσεως!

«Μέχρι την ημέρα που δέχτηκε την επίσκεψη της Τζαστίν, ο Μάριο επικοινωνούσε μαζί μου. Μου άφηνε χαριτωμένα μηνύματα και είχε πει ότι θα με καλούσε στο Μάντσεστερ... Τώρα έ��ουν τελειώσει τα πάντα μεταξύ μας, δεν είμαστε πια μαζί», δήλωσε η Μελίσσα Καστανιόλι.