«Δεν ταιριάζω με τον Γιώργο Θεοφάνους. Αποφασίσαμε να μην ξανασυνεργαστούμε», δή��ωσε η Πέγκυ Ζήνα στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη». Η τραγουδίστρια μίλησε για την απόφαση να μην δουλέψει ξανά με έναν από τους συνθέτες που της έδωσε τραγούδια - επιτυχίες όπως το «Νόημα».

Η συνεργασία της Πέγκυς με το συνθέτη άρχισε το 2005, όταν της ετοίμασε το δίσκο «Νόημα», αλλά η συνέχεια δεν ήταν καλή όπως το ξεκίνημα. Άλλωστε, οι δυό τους αντάλλαξαν κατά καιρούς αιχμηρές δηλώσεις, αν και η αιτία της κόντρας δεν έγινε ποτέ γνωστή.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, η Πέγκυ είπε πως η απόφαση για το επαγγελματικό διαζύγιο ήταν κοινή. «Δεν ταιριάζουμε, θα τσακωθούμε πάλι, οπότε ας το αφήσουμε», πρόσθεσε.

«Δεν μετανιώνω για όσα έχω πει, αλλά για τον τρόπο που τα είπα», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η τραγουδίστρια που κατά καιρούς έχει ανοίξει «μέτωπα» με άλλους καλλιτέχνες. Ποιός άλλωστε ξεχνά π.χ. την κόντρα της με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Χρήστο Θηβαίο;

Η τραγουδίστρια χαρακτήρισε τον εαυτό της περισσότερο ευαίσθητο, προσθέτοντας ότι την λογική την χρησιμοποιεί μόνο στα επαγγελματικά της και πάντοτε πληρώνοντας το σχετικό τίμημα.