Για τον διαγωνισμό Μις Κόσμος ετοιμάζεται η Μις Ελλάς, Μαντώ Γαστεράτου.

Ήδη μάλιστα έκανε την πρόβα για τα ρούχα που θα πάρει μαζί της πριν αναχωρήσει για την Κίνα, πετώντας όμως παράλληλα και τις… σπόντες της για προηγούμενες συμμετοχές!

«Πρέπει να έχει καλό χαρακτήρα, να είναι ευχάριστη, όμορφη και επικοινωνιακή» τονίζει η Γωγώ σκιαγραφώντας τα βασικά συστατικά μιας επιτυχημένης υποψηφιότητας για τον τίτλο «Μις Κόσμος» και γενικότερα έναν διεθνή τίτλο ομορφιάς.

Τι μας λείπει από αυτά δηλαδή βρε Γωγώ και τόσον καιρό δεν παίρνουμε καμιά διάκριση και εμείς; «Ίσως οι κοπέλες στις προηγούμενες συμμετοχές να μην ήταν τόσο επικοινωνιακές…» σημειώνει η Μις Ελλάς πετώντας το… καρφί της. Πάλι καλά που δε διάλεξε κανένα άλλο από τα βασικά συστατικά, όπως η ομορφιά, να έχουμε τίποτα μαλλιοτραβήγματα με την Πρέλεβιτς!

«Χρειάζεται να προσέχεις τα πάντα: που θα πηγαίνεις, με ποιους θα μιλάς, με ποιους θα κάνεις παρέα» δηλώνει η Μις Ελλάς ενόψει του διαγωνισμού ομορφιάς με τις 120 πανέμορφες κοπέλες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Η Γωγώ, μάλιστα, αποκαλύπτει και το φόρεμα του τελικού: «θα είναι μια μαύρη τουαλέτα με κεντημένες λεπτομέρειες και Σβαρόφσκι, με πολύ… πριγκιπικό στυλ». Πριγκιπικό λοιπόν... Δεν ξέρεις που λένε «δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες»;

Ο στόχος της ίδιας; Πάντα η κορυφή αλλά όπως λέει: «και στην 15άδα να φθάσω, θα το θεωρήσω επιτυχία».

Στο ευχόμαστε…