Χθες σας ενημερώναμε για το θρίλερ με την ηθοποιό του Χόλυγουντ, Λίντσεϊ Λόχαν, σχετικά με την είδηση που δημοσίευσε το ΤΜΖ ότι βρέθηκε θετική στο drugtest(που σημαίνει ότι πιθανόν να της επιβληθεί ποινή φυλάκισης 30 ημερών) και στη δήλωση της ίδιας στο US Μagazineότι όλα αυτά είναι ψέματα και ανακρίβειες.

Τελικά, βγήκε η ίδια η Λόχαν και… διέψευσε τον εαυτό της! Η διάσημη ηθοποιός έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο twitter: «Δυστυχώς, σας πληροφορώ ότι όντως βρέθηκα θετική στο προγραμματισμένο drugtestκαι είμαι έτοιμη αν βρεθώ ενώπιον της δικαστού Φοξ την ερχόμενη εβδομάδα».

Τέλη Αυγούστου η δικαστής Φοξ όρισε τους αυστηρούς όρους της αποδέσμευσης της Λόχαν (η οποία «πέρασε» μόλις 13 από τις 90 μέρες της ποινής της στη φυλακή)από το κέντρο απεξάρτησης (στο οποίο έκαστε 23 μέρες) οι οποίοι προέβλεπαν μεταξύ άλλων τη διεξαγωγή τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών σε ανύποπτες στιγμές και συχνές επισκέψεις σε3 ψυχολόγο. Η ίδια προειδοποίησε τότε τη Λόχαν ότι αν βρεθεί και πάλι θετική σε drug test θα βρεθεί αντιμέτωπη με φυλάκιση 30 ημερών.

«Η εξάρτηση από τις ουσίες είναι μια αρρώστια που δυστυχώς δε φεύγει μέσα σε μια νύχτα. Προσπαθώ σκληρά για να γίνω καλά και προσπαθώ καθημερινά να κάνω βήματα μπροστά για να είμαι “καθαρή” στο μέλλον. Αυτή η αποτυχία ήταν σίγουρα ένα πισωγύρισμα για εμένα αλλά έχω την ευθύνη των πράξεων μου και είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τις συνέπειες» τόνισε στην ανάρτηση της στο twitterη Λόχαν.

Την Παρασκευή, όπου η 24χρονη ηθοποιός βγήκε και διέψευσε την είδηση, οι αρχές δεν είχαν ακόμη ενημερωθεί για το θετικό δείγμα του drugtest.

Τελικά, όμως, ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου και σε λιγότερο από2 4 ώρες η Λόχαν αναγκάστηκε να διαψεύσει η ίδια τον εαυτό της. Μένει να δούμε τη στάση θα κρατήσει και η δικαστής Φοξ…