Πολιτική παρέμβαση μέσω Ίντερνετ αποφάσισε να κάνει η Lady Gaga, λίγες ημέρες μετά την εκκεντρική της εμφάνιση με... μπριζόλες! Αυτή τη φορά, η 24χρονη σταρ «ανέβασε» βίντεο - μανιφέστο για τα δικαιώματα των gay φαντάρων στις ΗΠΑ.

Στο 7 λεπτών ασπρόμαυρο βίντεο που δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα της, η Gaga φορά μαύρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, ενώ στο φόντο υπάρχει η αμερικανική σημεία.

«Είμαι εδώ για να γίνω η φωνή της γενιάς μου, όχι η φωνή της γενιάς των γερουσιαστών που ψηφίζουν, αλλά των νέων αυτής της χώρας, της γενιάς που επηρεάζεται από αυτό το νόμο, της γενιάς που τα παιδιά της θα επηρεαστούν», λέει μεταξύ άλλων.

Η Gaga καλεί τα μέλη της Γερουσίας και τους «Αμερικανούς συμπατριώτες» να βοηθήσουν στην κατάργηση της πολιτικής που επιτρέπει στους ομοφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες να υπηρετούν στο στρατό αρκεί να μην αποκαλύπτουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα.

Μάλιστα, χαρακτηρίζει τον νόμο «αντισυνταγματικό» και καλεί τους θαυμαστές της -που στην ιστοσελίδα της ξεπερνούν τα 9 εκατομμύρια- να «σπάσουν» τα τηλέφωνα των αρμόδιων και να «ανεβάσουν» στο Ίντερνετ τα δικά τους βίντεο για ίσα δικαιώματα.