Φιλόζωη η Paris Hilton, δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία της σε κάθε είδους τετράποδο. Στη… συλλογή της διαθέτει σκυλάκια, χαμστεράκια αλλά και γουρουνάκι! Σε αυτά έρχονται να προστεθούν τώρα όχι ένα, ούτε δύο, αλλά είκοσι κουνέλια, τα οποία «υιοθέτησε» η διάσημη κληρονόμος.

Η 29χρονη Paris βρέθηκε σε ένα κατάστημα για κατοικίδια και μόλις έμαθε πως τα κουνελάκια τα οποία χάζευε όλη την ώρα, θα πωλούνταν ως τροφή για φίδια, τα λυπήθηκε και είπε να τους προσφέρει στέγη σε κάποιο από τα φτωχικά της. Φυσικά, αμέσως μετά ακολούθησε και η φωτογραφία στο twitter, στην οποία η ίδια ταΐζει τα κουνέλια.

«Ταΐζοντας τα κουνέλια μου ένα snack, αργά τη νύχτα»,, έγραψε η Paris και εξήγησε πώς βρέθηκαν στην κατοχή της. «Έσωσα 20 από αυτά. Ζουν τώρα ευτυχισμένα στην πίσω αυλή του σπιτιού μου. Είναι όλα τόσο χαρούμενα, είναι πολύ όμορφο που άλλαξα τη μοίρα τους», πρόσθεσε η ίδια, ενώ πολλοί είναι που κάνουν λόγο για πονηριές της Paris, ώστε να παρουσιάσει μια καλή εικόνα καθώς τα πάρε δώσε της με τη δικαιοσύνη τον τελευταίο καιρό, όλο και αυξάνονται.