Με φουσκωμένη κοιλίτσα και σώμα ολίγον τι διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε στο «Χίλιες και Μία Νύχτες» εμφανίστηκε στην Μύκονο η Τζεϊντά Ντουβεντσί, η τηλεοπτική Μπενού, όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του star.gr! Άραγε είναι έγκυος ή της έπεσε βαριά η... κοπανιστή;

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το star.gr, η Τουρκάλα ηθοποιός βρίσκεται με την παρέα της σε ταβερνάκι στο νησί των ανέμων, ενώ δεν έλειψαν και οι βουτιές στην παραλία.

Από το μπλε μπικίνι της Μπενού, όμως, η κοιλίτσα ξεχωρίζει έντονα, όπως και τα... ψωμάκια! Άραγε είναι έγκυος η ηθοποιός;

Η Τζεϊντά παντρεύτηκε το 2008 τον εκατομμυριούχο επιχειρηματία Ενγκίν Ατγκιούλ, ενώ από το 2000 μέχρι το 2002 ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Κάαν Γκιργκίν.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες του star.gr, η τηλεοπτική Μπενού συζητά με μία φίλη της στην δημοφιλή παραλία της Ψαρούς.

Η κοιλιά της είναι ολίγον τι φουσκωμένη (λέτε να περιμένει τον πελαργό ή να δυσκολεύτηκε να χωνέψει τον greek mousaka), ενώ τα μπουτάκια της είναι ολίγον τι... πλαδαρά.

Για το τέλος σας αφήσαμε την πιο αστεία στιγμή, με την ηθοποιό να... σκαλίζει -αδιάκριτα μεν, πίσω από τις ομπρέλες δε- την μύτη της!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του star.gr!