«Δεν νιώθω να έχει αλλάξει κάτι στη σχέση μου με τον Γιάννη γιατί ζούμε σαν παντρεμένοι εδώ και 2,5 χρόνια. Το παιδί είναι αυτό που αλλάζει ουσιαστικά την ζωή δύο ανθρώπων που είναι μαζί», εξομολογείται η Μαρία Κορινθίου στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον γάμο της με τον Αϊβάζη.

Μιλώντας στο περιοδικό «People», η ηθοποιός δήλωσε πως ο γάμος της ήταν όπως ακριβώς τον είχε ονειρευτεί και σχεδιάσει. Όσο για το τι άλλαξε μετά την τελετή; «Η αλλαγή είναι ότι πια έχεις δίπλα σου τον άνθρωπο που μ�� κεφαλαία γράμματα και κάθε επισημότητα είναι ο άντρας σου για πάντα και με τον οποίο ενωθήκατε ενώπιων Θεού και ανθρώπων», απαντά.

Λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο, η Μαρία έκανε στον καρπό της ένα τατουάζ με το αρχικό του Γιάννη και την ημερομηνία της γνωριμίας τους, 28 Ιανουαρίου 2008. Βέβαια, την αρχή είχε κάνει ο καλός της, που έχει τατουάζ με το αρχικό της στην ραχοκοκαλιά του.

«Εκείνα τα λεπτά ήταν σαν να μην υπήρχε κανένας γύρω μας, σαν να ήμασταν μόνο οι δυό μας», λέει η ηθοποιός για την τελετή και αποκαλύπτει ότι και οι δύο έχουν αποφασίσει να φορούν συνέχεια την βέρα τους καθώς «συμβολίζει αγάπη, αφοσίωση και την οικογένειά μας».

Πλέον, το ζευγάρι ετοιμάζει βαλίτσες για honeymoon στις Μαλβίδες, όπου θα βρεθεί για μία εβδομάδα χωρίς την κορούλα του, Ισμήνη.

Δείτε πλάνα από τον γάμο Αϊβάζη - Κορινθίου...