«Στροφή» στο Bollywood κάνει η Shakira, που θα ενσαρκώσει μια ινδουιστική θεότητα στην πρώτη κινηματογραφική της απόπειρα! Η σέξι Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει ήδη μιλήσει με τους υπεύθυνους της ταινίας και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές...

Η ταινία ονομάζεται «Kaali, The Warrior Goddess» και, φυσικά, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια θα υποδυθεί την θεά Kaali!

Τα γυρίσματα θα γίνουν με τεχνολογία 3D, στο Λονδίνο και σε πόλεις της ανατολικής Ευρώπης, ενώ η διάρκεια της ταινίας θα είναι περίπου 2 ώρες.

Όπως αποκάλυψε ο παραγωγός της ταινίας, Karan Arora, η τραγουδίστρια με το χαρακτηριστικό ταμπεραμέντο επιλέχθηκε λόγω της διεθνούς αναγνωρισιμότητάς της και του σκούρου χρώματος στο δέρμα της.

«Η Shakira έχει κατ’ αρχήν συμφωνήσει. Είπε το "ναι" όταν την συνάντησε ο συνεργάτης μου και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ήδη, ένα «πέρασμα» από το Bollywood έχουν κάνει κι άλλες καταξιωμένες σταρ, όπως οι Kylie Minogue, Holly Valance και Emma Bunton.