«Δεν το βάζω ποτέ κάτω. Εχω περάσει πολλούς αγώνες και δεν τα παρατάω με τίποτα», δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ η Ντορέτα Παπαδημητρίου, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Κώστα Πηλαδάκη.

Η ηθοποιός πρόκειται να πρωταγωνιστήσει φέτος στην παράσταση Σεσουάρ για Δολοφόνους, η οποία ανεβαίνει για 12η συνεχή χρονιά στο θέατρο Αποθήκη. Όπως λέει, χαίρεται πολύ που θα είναι σε αυτήν την παράσταση, γιατί είχε μεγάλη ανάγκη να κάνει κωμωδία. Θα υποδυθεί την κομμώτρια Σόφη, έναν ρόλο που στο παρελθόν έχουν ερμηνεύσει η Μαρία Λεκάκη, η Ζέτα Δούκα, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία ανακαλύπτει το … πτώμα της θείας Αμαλίας.

Στην συνέντευξή της, η ηθοποιός ρωτήθηκε και για τον χωρισμό της από τον Κώστα Πηλαδάκη, για τον οποίον δεν δίστασε να δώσει μία ειλικρινή, αλλά συγκρατημένη ταυτόχρονα απάντηση: «Δεν είναι μυστικό ότι είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για μένα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό. Πρωτίστως γιατί θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου και δεύτερον γιατί δεν αφορά κανέναν άλλο, παρά μόνο εμένα και την οικογένειά μου».

Στα 31 της χρόνια, η Ντορέτα Παπαδημητρίου έχει αποκτήσει δύο παιδιά, 5 και τεσσάρων ετών, που λατρεύουν και τον πατέρα τους, αλλά περνούν και αρκετές ώρες μαζί του. Εχει, δε, στο ενεργητικό της αρκετές θεατρικές επιτυχίες και συμμετοχές σε τηλεοπτικές παραγωγές που πήγαν πολύ καλά. Τι άποψη έχει για τον χρόνο που περνάει; «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα κλείσω τα 31 σε λίγο καιρό. Η ηλικία είναι μόνον ένα νούμερο και τίποτε άλλο. Σημασία έχει πώς αισθάνεται κανείς μέσα του και κατά πόσο έχει σύμμαχο τον χρόνο στο να εξελίσσεται. Βέβαια, όταν φθάσω στα εξήντα μπορεί να κάνουμε πάλι αυτήν την κουβέντα και να σου λέω άλλα πράγματα για πλαστικές και λίφτινγκ, αλλά προς το παρόν δεν έχω καμία ανασφάλεια με την ηλικία μου».