Ο Γιώργος Τεντζεράκης με το τραγούδι «Τι Παραπάνω» θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον 1ο μουσικό διαγωνισμό Eurovoice, που διεξάγεται στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα! Η κάμερα του Star συνάντησε τον νεαρό τραγουδιστή και εκείνος άνοιξε τα χαρτιά του, δηλώνοντας αισιόδοξος για την θέση της Ελλάδας.

Τους στίχους και την μουσική του τραγουδιού μας έχει γράψει ο γνωστός τραγουδοποιός Θάνος Παπανικολάου και επιλέχθηκε από το κοινό έπειτα από διαγωνισμό μέσω Ίντερνετ που διεξήχθη την περασμένη Άνοιξη.

«Οι ελληνικές συμμετοχές ήταν πάνω από 90 και ο κόσμος ψήφιζε περισσότερες από 34 ημέρες. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους που με τίμησαν», δήλωσε ο Γιώργος.

Ο νεαρός τραγουδιστής επεσήμανε και την διαφορά μεταξύ Eurovoice και Eurovision, λέγοντας πως ψηφίζει μόνο ο κόσμος και δεν υπάρχουν κριτικές επιτροπές.

Στην σκηνή του Eurovoice ο Γιώργος θα δείξει τι σημαίνουν οι στίχοι του τραγουδιού που είναι στα ελληνικά. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θέλησε να αποκαλύψει, ενώ πρόσθεσε ότι του αρέσουν επίσης τα τραγούδια της Κύπρου και της Αρμενίας.

Ο Γιώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από πολύ μικρός άρχισε να ασχολείται με την μουσική. Τα επαγγελματικά του ��ήματα ξεκίνησαν το 1998 και έκτοτε έχει συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες, όπως οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Δέσποινα Ολυμπίου, Μιχάλης Εμιρλής και Γιώτα Νέγκα.

Το «Τι Παραπάνω» θα περιέχεται στον δίσκο του Γιώργου, που θα κυκλοφορήσει μετά τον διαγωνισμό.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξή του στο Star!