Αυτό που όλοι ψιθύριζαν εδώ και μήνες επιβεβαιώθηκε: η Penelope Cruz είναι έγκυος και περιμένει σε πέντε περίπου μήνες τον καρπό του έρωτά της με τον Javier Bardem!

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2007 και παντρεύτηκε τον Ιούλιο στις Μπαχάμες, υπό άκρα μυστικότητα. Από τότε κιόλας άρχισαν οι φήμες περί εγκυμοσύνης, που μέχρι σήμερα δεν είχαν επιβεβαιωθεί.

Η 35χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανιζόταν όλο και πιο συχνά με «γεμάτη» σιλουέτα, μέχρι που ο φακός την «τσάκωσε» με φουσκωμένη κοιλίτσα στα γυρίσματα των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Μάλιστα, οι παραγωγοί της ταινίας φαίνεται πως ζήτησαν από όλους τους συντελεστές να κρατήσουν μυστικό την εγκυμοσύνη, όμως, οι φωτογραφίες που διέρρευσαν αναζωπύρωσαν ξανά τα δημοσιεύματα.

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφικών ντοκουμέντων, ο εκπρόσωπος της ηθοποιού επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός: η Penelope είναι 4,5 μηνών έγκυος!

Το ζευγάρι περιμένει τον πελαργό με το νέο έτος και το μωράκι θα συμπληρώσει σίγουρα την ευτυχία του. Εξάλλου, η ίδια η ηθοποιός είχε δηλώσει στο παρελθόν: «όταν κάνω παιδιά, θέλω να το κάνω πολύ καλά. Θέλω να είναι το καλύτερο σχέδιο της ζωής μου»!