Δύο χρόνια μετρά η σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Βάσω Λασκαράκη, ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σοουμπιζ. Κι ενώ κάποιοι λένε πως θα τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι ίδιοι λένε στην κάμερα του Star πως θέλουν παιδί, αλλά όχι γάμο!

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Η πολυκατοικία» όπου πρωταγωνιστούσαν. Μάλιστα τότε, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε σχέση με την δημοσιογράφο Ευαγγελία Τσιορλίδα, η οποία εργάζεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Λίγο καιρό μ��τά τον χωρισμό του από την δημοσιογράφο, άρχισε να κάνει τις πρώτες κοινές εμφανίσεις με την ηθοποιό, με την οποία δηλώνει ότι είναι πολύ ευτυχισμένος.

Τόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, όσο και η Βάσω Λασκαράκη, μιλώντας στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη, δήλωσαν ότι δεν έχουν σαν στόχο τον γάμο, ωστόσο θα τους ενδιέφερε πολύ να κάνουν ένα παιδί.

«Δεν έχω υπολογίσει γάμο, δεν έχουμε ορίσει ημερομηνίες, ούτε τίποτα. Θέλει το πράγμα τον καιρό του και αν προκύψει, προέκυψε», δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην κάμερα του Star.

Από την πλευρά της, η Βάσω είπε «θέλω να κάνω παιδιά, αλλά είναι στο βάθος του μυαλού μου» και πρόσθεσε ότι οι γονείς της έχουν γνωρίσει τον σύντροφό της και... τον εγκρίνουν.

Προς το παρόν, πάντως, τα πράγματα βαίνουν χαλαρά... Μέχρι νεωτέρας!