Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. ‘Η τουλάχιστον έτσι τον χαρακτήριζαν οι ίδιοι το 2005 που παντρεύτηκαν. Ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης και η τότε αγαπημένη του Τούτσε Καζάζ παντρεύτηκαν πριν από πέντε χρόνια και όλα έδειχναν ότι η κοινή τους πορεία θα είναι τουλάχιστον τέλεια.

Όμως, τρία χρόνια μετά, το ζευγάρι χώρισε και σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου εκείνη έπεσε θύμα εκβιασμού του πρώην συζύγου της που την απείλησε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τολμηρές προσωπικές της στιγμές που θα την εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Το αποτέλεσμα ήταν να της αποσπάσει τουλάχιστον 200.000 ευρώ. Η υπόθεση έληξε εκεί τότε. Όμως λίγο καιρό μετά η Τούτσε αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση και μάλιστα μέσω της ελληνικής δικαστικής οδού. Όπως δηλώνει τώρα, θέλει ένα εκατομμύριο ευρώ και ένα σπίτι στον Πειραιά.

Και οι δύο ηθοποιοί τηρούν σιγή ιχθύος. Ο Γιώργος Σεϊταρίδης διατηρεί εδώ και αρκετό καιρό σχέση με την τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη και δηλώνει ότι δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο. Το ίδιο και η Τούτσε Καζάζ που αυτόν τον καιρό βρίσκεται στη Νέα Υόρκη όπου και εργάζεται ως μοντέλο.