Η νύφη πήγε στην εκκλησία με καϊκι και ο γαμπρός με… αντίκα!

Ο λόγος για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη που παντρεύτηκαν το βράδυ της Κυριακής (12/09) στον Ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο. Παρανυμφάκι στο μυστήριο ήταν η κορούλα του ζευγαριού Ισμήνη, η οποία εμφανίστηκε με παπουτσάκια All Star!

H Μαρία Κορινθίου επέλεξε ένα λιτό νυφικό από μετάξι και μουσελίνα, δημιουργία της Ελενας Βορρέα, με τέσσερα μέτρα ουρά, ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Τρύφων Σαμαράς που δήλωσε ότι για το χτένισμα χρησιμοποιήθηκε θαλασσινό νερό, για να φαίνεται ότι μόλις έχει βγει από την θάλασσα! Το μακιγιάζ έγινε σε «φυσικούς» τόνους από την Μαρία Ιωαννίδου. Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ, η νύφη αναχώρησε από το σπίτι της στην Ανάβυσσο για το λιμάνι της Παλαιάς Φώκαιας, όπου την περίμενε ένα καϊκι για να την μεταφέρει στον χώρο του μυστηρίου.

Οσο για τον Γιάννη Αϊβάζη, εκείνος έφτασε στην εκκλησία με αυτοκίνητο αντίκα, μαζί με τον κουμπάρο του Γιώργο Θαναηλάκη και την σύζυγό του Βέρα Τριανταφυλλοπούλου, όπου και περίμενε την αγαπημένη του.

Την διακόσμηση της εκκλησίας, αλλά και του σπιτιού του ζευγαριού όπου δόθηκε ένα μεγάλο πάρτι, επιμελήθηκε η Σοφία Τσιαπάρα. Κοχύλια, ορχιδέες και βότσαλα κυριάρχησαν τόσο στα τραπέζια, όσο και στις μπομπονιέρες που μοιράστηκαν στους καλεσμένους. Το ζευγάρι έκοψε μία τριώροφη τούρτα, από την οποία δεν... έμεινε τίποτα!

Δείτε τα πλάνα που παρουσίασε η Πρωινή Μελέτη.