Δεν είναι λίγες οι φορές που γόνοι διάσημων οικογενειών επιλέγουν να διοργανώσουν μεγάλα πάρτι, σε κάποιο νησί, ξεσηκώνοντας τόσο τους προσκεκλημένους τους, όσο και τους υπόλοιπους κατοίκους.

Η νέα μόδα στα πάρτι των διασήμων τους θέλει να μεταμφιέζονται, ακόμη και εάν δεν διανύουμε περίοδο Απόκρεων, ούτως ώστε να πρωτοτυπήσουν. Το περιοδικό People της εφημερίδας ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δημοσίευσε φωτογραφίες με τα νεότερα μέλη της οικογένειας Νιάρχου, που το τελευταίο διάστημα «κλείνουν» ολόκληρα μαγαζιά προκειμένου να μπορέσουν να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους τους, με μεγάλα πάρτι στα οποία εμφανίζονται ακόμη και μεταμφιεσμένοι.

Πρόσφατα, μάλιστα η Ευγενία και ο Σταύρος Νιάρχος εμφανίστηκαν σε μεγάλο πάρτι που έδωσαν για τους φίλους τους ντυμένοι Αραβες μεσα στο κατακαλόκαιρο. Λίγο καιρό μετά, η Ευγενία είχε κάνει κράτηση στο Sea Satin για να γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί με τον αδελφό της Σταύρο. Τα πάρτι συνεχίστηκαν, με ένα baby shower πάρτι που διοργάνωσε η φίλη της Vanilla Mandellis, στο οποίο όλες οι κοπέλες εμφανίστηκαν ντυμένες έγκυες, έχοντας φουσκώσει τις κοιλιές τους με μαξιλάρια και κρατώντας κούκλες.

Η τάση των μεταμφιέσεων φαίνεται να έχει ελληνική υπογραφή. Και όχι μόνον αυτό, αλλά την ακολουθούν πολλοί διάσημοι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δείτε τις φωτογραφίες από το ένθετο PEOPLE.