Την Κυριακή το βράδυ πραγματοποιείται η 27η απονομή των MTV Video Music Awards στο Nokia Theatre του Los Angeles. Εκεί, εκτός από πλήθος Αμερικανών – και όχι μόνο – καλλιτεχνών, το παρών αναμένεται να δώσει και η πάντοτε εκκεντρική Lady Gaga. Η Stefani Joanne Angelina Germanotta , όπως είναι το πραγματικό όνομα της Lady Gaga, «κατεβαίνει» με 13 υποψηφιότητες, αριθμός ρεκόρ για τα δεδομένα του εν λόγω διαγωνισμού. Εκτός από αυτό, όμως, όλοι περιμένουν να δουν, όχι τόσο τι βραβεία θα πάρει, όσο τι θα φορέσει!

Οι εμφανίσεις της έχουν προκαλέσει τα σχόλια των διεθνών μέσων ενημέρωσης ουκ ολίγες φορές. Εχει εμφανιστεί με φόρεμα που θυμίζει διαστημόπλοιο, έχει ανεβεί στη σκηνή παρέα με τον Κέρμιτ το βάτραχο, ενώ πριν από λίγο καιρό η δήλωσή της ότι κάνει χρήση κοκαϊνης όταν θέλει να εμπνευστεί, προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων. Η ίδια βέβαια, υποστήριξε, ότι όχι μόνον αυτό είναι αλήθεια, αλλά το είπε για να προσελκύσει τους νέους στους οποίους και απευθύνεται!

Αποκορύφωμα των κινήσεών της το τελευταίο διάστημα, η φωτογράφιση που έκανε πριν από λίγες ημέρες για την ιαπωνική έκδοση του περιοδικού Vogue, όπου η τραγουδίστρια εμφανίστηκε γυμνή, έχοντας κομμάτια ωμού κρέατος στα επίμαχα σημεία. Μάλιστα, ήταν τόσο αδύνατη που αναγκάστηκε να παραδεχτεί στην συνέντευξή της ότι λιμοκτονεί για να χωράει στα κοστούμια της και ότι εξαιτίας της πείνας, έχει νοσηλευθεί σε κλινική τουλάχιστον έξι φορές.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι περιμένουν να δουν τι θα βάλει αύριο το βράδυ. Στο διαγωνιστικό κομμάτι, είναι η πρώτη φορά που καλλιτέχνης και μάλιστα γυναίκα διεκδικεί βραβείο σε 13 κατηγορίες. Μόνον ο Eminem έχει καταφέρει να συμμετάσχει στο διαγωνισμό με πολλές υποψηφιότητες και αυτές δεν ήταν παραπάνω από οκτώ.