Τα βαμμένα με μαύρη σκιά μάτια του και τα πάντοτε κόκκινα χείλη του αποτελούν σήμα - κατατεθέν... Αλλωστε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Marilyn Manson χρησιμοποιούσε συχνά τα προϊόντα ομορφιάς της πρώην συζύγου του, στριπτιζέζ Dita Von Teese, με την οποία ήταν παντρεμένος από τις αρχές του 2005 μέχρι τα τέλη του 2006.

Κι όμως! Ο Marilyn Manson, άφησε για λίγο στην άκρη την εικόνα με την οποία τον έχουν συνηθίσει όλοι και εμφανίστηκε εντελώς αμακιγιάριστος, προκειμένου να μιμηθεί τον Kenny από την αγαπημένη του κωμική σειρά Eastbound and Down.

Σύμφωνα με το περιοδικό Interview, που δημοσίευσε και την φωτογραφία με τον αμακιγιάριστο Manson, ο καλλιτέχνης ήθελε να δείξει την εμμονή του με το συγκεκρι��ένο σόου και γι’αυτό προχώρησε στην κίνηση αυτή.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του περιοδικού: «Ναι, ο Μarilyn Manson έχει εμμονή με τη σειρά, και το δείχνει με κάθε τρόπο... Όποτε τον συναντώ μου λέει όλους τους διαλόγους του Kenny απέξω!».