Εδώ κολλάει στην κυριολεξία το «μνήσθητί μου Κύριε»… και ό,τι άλλο θέλετε…

Η πτώση στην κυκλοφορία των φύλλων του Playboy, έκανε τους υπεύθυνους να σκαρφιστούν χίλια δυο πράγματα προκειμένου να ανατρέψουν την κατάσταση. Η πιο ευφάνταστη ιδέα ήλθε από μία μη κυβερνητική οργάνωση που δραστηριοποιείται στο Χιούστον του Τέξας. Η οργάνωση Taping for the Blind προσλαμβάνει γυναίκες εθελοντές να διαβάζουν όλο του περιεχόμενο του διάσημου περιοδικού στο ραδιόφωνο, δίνοντας όμως περισσότερη έμφαση στην λεπτομερή περιγραφή των αισθησιακών φωτογραφιών. Ετσι, υποστηρίζουν ότι θα μπορέσουν να διεγείρουν την φαντασία και όσων βλέπουν με τα «μάτια της ψυχής».

«Δεν χρειάζεται να τα διαβάζεις ή να τα περιγράφεις σε σέξι τρόπο. Απλώς μεταφέρεις, ό,τι βλέπεις!», λέει η Suzi Hanks, μία από τις γυναίκες που εργάζονται για την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Συνολικά 200 γυναίκες κάνουν αυτή τη δουλειά. Διαβάζουν στο ραδιόφωνο, ό, τι βλέπουν στο Playboyγια λογαριασμό των ανθρώπων που δεν βλέπουν. Και όπως λένε διαβάζουν τα πάντα: Από άρθρα, ανέκδοτα, ζώδια και διαφημίσεις, μέχρι φωτογραφίες, φυσικά με τις λεζάντες τους…Τα σχόλια δικά σας.