Οι περισσότερες μαμάδες και δη «φρεσκο» μαμάδες, που προσπαθούν να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης, την βλέπουν και κόβουν δρόμο. Και πώς να μην κόβουν δηλαδή, αφού η μαμά Gisele εμφανίστηκε κυριολεκτικά πετσί και κόκκαλο με τον εννέα μηνών γιο της στους δρόμους του Manhattan.

Η 30χρονη σταρ της πασαρέλας, όχι μόνο έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Daily Mail αποτελούν τον πλέον αδιάψευστο μάρτυρα της εικόνας της, που χαρακτηρίζεται το λιγότερο «συλφίδα».

Το «καυτό» σορτσάκι της, που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της εντυπωσίασε τους πάντες. Αυτό, σε σ��νδυασμό με τα τεράστια γυαλιά ηλίου, αλλά και τα εξίσου εντυπωσιακά μαλλιά της, όχι μόνον απαρατήρητα που δεν πέρασαν, αλλά σχεδόν σταμάτησαν την κυκλοφορία!

Η Gisele και ο σύζυγός της Tom Brady περνούν μία από τις πλέον ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Εκείνη μάλιστα έχει επανέλθει πλήρως στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και συμμετέχει ενεργά σε επιδείξεις μόδας, φιλανθρωπικά gala και φωτογραφήσεις. Οσο για τα… κιλά της; Αυτά έχουν φύγει ανεπιστρεπτί…