Το λόγο που φέτος θα βλέπει Ελένη Μενεγάκη και όχι το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά εξηγεί η Ελεονώρα Μελέτη στη συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό Down Town. H παρουσιάστρια της Πρωινής Μελέτης μιλά για την άποψη, αλλά και τα συναισθήματα που έχει διαμορφώσει για το εν λόγω δίδυμο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το… σήριαλ με το γάμο το έχουμε ξαναδεί.

«Tα σχόλια του Γιώργου για μένα είναι γνωστά, όπως και ότι στο παρελθόν, το Alter και η εκπομπή της Φαίης είχαν εξαπολύσει σχεδόν ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον μου. Από κει και πέρα όμως δεν πορευόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Εγώ δεν είχα ποτέ την ανάγκη να ξετρυπωθώ από την αφάνεια με επιθέσεις ή μιλώντας αρνητικά για τους άλλους στην ��κπομπή μου. Στην Πρωινή Μελέτη θέλω να ασχολούμαστε με πράγματα, πρόσωπα και θέματα που αρέσουν στον κόσμο και που έχουν κάτι να πουν. Αν ασχοληθούμε φέτος με τα πρόσωπα του πρωινού του Mega, θα το κάνουμε καθαρά για δημοσιογραφικούς λόγους επειδή αποτελούν κι αυτά μέρος της τηλεοπτικής πραγματικότητας. Τι να κάνουμε η τηλεόραση θα’ χει πολύ reality φέτος. Μαγκιά, όμως, είναι να πουλάς και όχι να πουλιέσαι».

Σε ό,τι αφορά την συνύπαρξή της με την Τατιάνα Στεφανίδου, η Ελεονώρα Μελέτη δηλώνει: «Είναι τουλάχιστον αστείο να λέγεται ότι έχω χάσει τον ύπνο μου με την έλευση της Τατιάνας. «Οσοι παρακολουθούν την εκπομπή τα τελευταία χρόνια ξέρουν πολύ καλά πως οι σχέσεις μου με την Τατιάνα είναι άριστες».

Η Ελεονώρα τέλος παραδέχεται πως της έγινε πρόταση να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού και απαντά: «Την απέρριψα με το που την άκουσα. Γιατί; Γιατί έτσι είμαι εγώ. Προτού πω τα μεγαλύτερα ναι, λέω ακόμα μεγαλύτερα όχι. Θέλω τον χρόνο μου για να επεξεργαστώ τα πράγματα. Επειδή λοιπόν είχα κλείσει δύο σεζόν με καθαρή πρωτιά, σε μία εκπομπή που την έχω αγαπήσει κι εγώ και ο κόσμος, δεν θεωρούσα πως υπήρχε σοβαρός λόγος να επιδιώξω να κάνω κάτι άλλο».

Η Πρωινή Μελέτη κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου με πολλές εκπλήξεις, εντυπωσιακά σκηνικά και μια ομάδα έτοιμη να «ριχτεί» στον ανταγωνισμό με πολλ�� πολλή μελέτη.