Ένα σόου-υπερπαραγωγή, που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου στο «Αθηνών Αρένα» ετοιμάζουν σύμφωνα με πληροφορίες η Αννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς.

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους, σε ένα πρόγραμμα, που σύμφωνα με όσους συμμετέχουν στις προετοιμασίες, δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας.

Τουλάχιστον 100 χορευτές, σκηνικά στα οποία θα χρησιμοποιηθεί η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, υπερσύγχρονος φωτισμός και μία άκρως πρωτότυπη χωροταξική διάταξη, ούτως ώστε ��αι το κοινό να συμμετέχει ενεργά στο σόου, είναι τα χαρακτηριστικά του προγράμματος που ξεκινά στα μέσα Οκτώβρη.

Και αυτή δεν είναι η μοναδική έκπληξη που ετοιμάζει η Αννα Βίσση στους θαυμαστές της. Μετά από αρκετά χρόνια επαγγελματικού χωρισμού από τον Νίκο Καρβέλα, οι πληροφορίες την θέλουν να μπαίνει ξανά στο στούντιο με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος μάλιστα, εκτός από νέα τραγούδια, αναμένεται να επιμεληθεί προσωπικά και ένα νέο ντουέτο-έκπληξη της τραγουδίστριας με τον Σάκη.

Το καλοκαίρι μάλιστα, η Αννα Βίσση βρέθηκε στο εξοχικό του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια στην Καλαμάτα, όπου και κανονίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας τους που παίρνει ξανά σάρκα και οστά. Δεν είναι λίγοι μάλιστ�� εκείνοι που κάνουν λόγο για μία απόλυτη ελληνίδα σταρ πιο ευτυχισμένη και πιο χαρούμενη από ποτέ. Και πώς να μην είναι άλλωστε, καθώς και με τον Σάκη θα συνεργαστεί και στην παλιά – και μεγάλη της αγάπη, τον Νίκο Καρβέλα – επιστρέφει επαγγελματικά.

Μαζί με την Αννα Βίσση και τον Σάκη Ρουβά, στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα» θα εμφανίζονται ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιώργος Κυφωνίδης, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και ο Δημήτρης Κοντόπουλος.


Πάρτε μια γεύση από την παλιότερη συνεργασία Βίσση-Ρουβά.