Ανανεωμένη η Τατιάνα Στεφανίδου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Life and Style. Χαμογελά μπροστά στο φακό δείχνοντας πιο ευτυχισμένη από πο��έ.

«Πέρσι τέτοιες μέρες ήμουν πολύ περισσότερο αγχωμένη, σκεφτόμουν πώς θα πάει η εκπομπή μου, αναρωτιόμουν ποιο θα είναι το μέλλον μου στην τηλεόραση. Όταν περνάς μία πολύ κακή περίοδο, στην συνέχεια θέτεις νέες βάσεις, μηδενίζεις και ξαναρχίζεις και αυτό είναι κάτι που με ανθίζει», δήλωσε η Τατιάνα.

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της στο Star με τίτλο «Αξίζει να το ζεις» μίλησε γι’ αυτό το ξεκίνημα, αλλά και για τις κακές επαγγελματικά στιγμές που πέρασε το καλοκαίρι. «Ισως χρειαζόμουν αυτή την ξαφνική επαγγελματική αλλαγή παρά τη στενοχώρια μου, γιατί ένιωθα ότι κάπου είχα σταθεί πάνω σε κάτι επιτυχημένο και εμένα αυτό το βόλεμα με ανησυχούσε. Με αυτό που έγινε είμαι ξαφνικά πιο δημιουργική και τελικά πιο ευτυχισμένη», συμπλήρωσε.

Είναι η πρώτη συνέντευξη που δίνει η Τατιάνα Στεφανίδου μετά το «διαζύγιό» της με τον Ant1, αλλά και την μεταγραφή της στο Star. Στόχος της και φέτος η πρωτιά. «Το να είμαι πρώτη σε αυτό που κάνω με ενδιαφέρει, αλίμονο, διαφορετικά πώς θα είχα φτάσει εδώ που είμαι τώρα; Δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να αράξω».


Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει αποδείξει ότι είναι σταθερή αξία στα τηλεοπτικά δρώμενα. Εχει φανατικούς θαυμαστές και θαυμάστριες και φέτος υπόσχεται ότι η εκπομπή της θα είναι καλύτερη από ποτέ. «Εχω εμπιστοσύνη σε αυτό που έχω διάθεση να δημιουργήσω. Ζω μία περίοδο πάθους με την δουλειά μου και δεν νιώθω καμία ανασφάλεια. Αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι ότι σήμερα ε��μαι πολύ καλά».


Οι ίντριγκες, τα σενάρια, οι τσακωμοί, δεν την αφορούν. Πατάει γερά στα πόδια της. Αλλωστε ο παλιός είναι αλλιώς! «Επειτα από 17 χρόνια στη δουλειά βαριέμαι να πρωταγωνιστώ στα διάφορα σενάρια των δημοσιευμάτων, δεν δίνω σημασία και σε αυτά που γράφονται».


Η Τατιάνα Στεφανίδου γυρίζει την πλάτη της σε όσα την πίκραναν το καλοκαίρι που πέρασε και ανοίγει μία καινούρια σελίδα στην καριέρα της. Ποζάρει στο φωτογραφικό φακό και με την κόρη της Λυδία, που για πρώτη φορά φέτος , όπως αποκαλύπτει, την άφησε για να κάνει διακοπές με τον Νίκο Ευαγγελάτο. «Αυτές οι έξι ημέρες ήταν για μένα και για τον Νίκο σαν δεύτερος μήνας του μέλιτος, ύστερα από 12 χρόνια σχέσης. Και μου ξαναγύρισε αμέσως ο ενθουσιασμός της πρώτης εποχής της γνωριμίας μας».


Ανανεωμένη, χαμογελαστή και απόλυτα ευτυχισμένη, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα της εκπομπή. Το «Αξίζει να το ζεις» θα κάνει πρεμιέρα σύντομα στο Star με πολλές εκπλήξεις.