Βούιξε ο τόπος στο διεθνές jetset με το νέο ειδύλλιο μεταξύ της πριγκίπισσας της Σουηδίας, Μαντλίν και του δικού μας Σταύρου Νιάρχου!

Ειδύλλιο – ειδύλλιο δεν το λες δηλαδή, διότι ένα ψιλοφλερτάκι ήταν, όμως η «γαλαζοαίματη» την δάγκωσε την λαμαρίνα και τώρα τρέχει η βασιλική οικογένεια και δεν φτάνει!

Την ίδια ώρα, τα ξένα μέσα την προειδοποιούν να μην μπλέξει με τον «playboy» και πρώην σύντροφο διαφόρων «προσωπικοτήτων», όπως η Paris Hilton, γιατί θα την πληγώσει.

Τον περασμένο Απρίλιο, η 28χρονη Μαντλίν είχε μια σοβαρότατη ερωτική απογοήτευση, αφού ο τότε καλός της Jonas Bergstrom (31 ετών), με τον οποίο πήγαινε για γάμο, της… τα «φόραγε». Για την ακρίβεια, τον έπιασε επ αυτοφώρω με μία φοιτήτρια και αναγκάστηκε να τον χωρίσει.

Την περίοδο εκείνη, που ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη, έκανε ένα ταξίδι στη New York και γνώρισε τον Σταύρο, τον οποίο συνάντησε ξανά στον γάμο του Νικόλα και της Τατιάνας Μπλάντικ, στις Σπέτσες!

Δεν ήθελε και πολύ… Έλληνας κούκλος αυτός και πιο… «ξεβγαλμένος» από την γαλαζοαίματη παρά το γεγονός ότι αυτή είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη, τον ερωτεύτηκε.

Γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπήρχε και ένα «ελαφρύ παιχνίδι» μεταξύ τους, αλλά μέχρι εκεί. Ο Σταύρος, άλλωστε, που έχει στην λίστα των κατακτήσεων του μερικές από τις πιο καλλίγραμμες παρουσίες της showbiz, δεν υπάρχει περίπτωση να της… αφοσιωθεί. Γιατί μπορεί να είναι princess, στην κυριολεξία, αλλά τα έχει τα παχάκια της. Και με όσα έχει περάσει το κορίτσι, δεν είναι να ξανακατρακυλάει…

Μάλιστα, στα δημοσιεύματα αναφέρεται ότι οι γονείς της γαλαζοαίματης δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με το γεγονός. Και μικρότερος και playboy, που πας να μπλέξεις κοπέλα μου;