Μια από τις μεγαλύτερες αγωνίες της ζωής της πέρασε η Νανά Παλαιτσάκη, όταν ο μονάκριβος γιός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό. Όπως κάθε μητέρα, η Νανά ανησύχησε και, μάλιστα, διπλά, αφού ο γιος της υπηρετεί την θητεία του στο στρατό.

Ο νεαρός είχε πάρει τριήμερη άδεια και βρισκόταν στο σπίτι του. Καθ’ οδόν για την μονάδα, όμως, παρουσίασε υψηλό πυρετό που δεν έλεγε να υποχωρήσει. Η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε ούτε με τα αντιπυρετικά και, τελικά, διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Η γνωστή δημοσιογράφος έσπευσε τρομοκρατημένη στο πλευρό του γιού της και έζησε στιγμές αγωνίας μέχρι να αρχίσει να υποχωρεί ο πυρετός. «Μέχρι να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει η αγωνία μας ήταν μεγάλη. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά», εξομολογήθηκε η Νανά σε δικούς της ανθρώπους, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός στρατιώτης προσβλήθηκε από λοίμωξη όπως και άλλοι συνάδελφοί του που υπηρετούν στην ίδια μονάδα.

Πάντως, τις ημέρες που νοσηλευόταν, η Νανά Παλαιτσάκη δεν έφυγε από το πλάι του και, μάλιστα, άφησε την δουλειά να περιμένει παρά τις προετοιμασίες για την πρεμιέρα της στον ΑΝΤ1.