Τα 29 «έκλεισε» η Beyonceκαι ο καλός της, JayZ, σκέφτηκε ότι το καλύτερο δώρο γενεθλίων θα ήταν ένα... γιοτ! Και μην νομίζετε ότι πήρε κανένα φτηνιάρικο... 4 εκατομμύρια δολάρια κοστολογείται το σκάφος που επέλεξε!

Ο ζάμπλουτος ράπερ χάρισε την -επίσης ζάμπλουτη- σύζυγό του το γιοτ που πάντα ονειρευόταν. Στην παρούσα φάση, πλέει στο Monte Carlo, ωστόσο, σύντομα θα είναι κοντά τους για να ξανοιχτούν στα κύματα...

«H Beyonce είναι μεγάλη fan των σκαφών και είχε συγκινηθεί και μόνο στην ιδέα ότι, όχι μόνο θα μάθει πως να κουμαντάρει ένα σκάφος, αλλά και το ότι ένα πανάκριβο γιοτ θα γίνει δικό της», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του ζεύγους σε βρετανική εφημερίδα.

Πάντως, το δώρο έκπληξη δεν ήταν, αφού ο Jay είχε υποσχεθεί στην καλή του πως θα της το αγόραζε μετά τις χλιδάτες διακοπές τους στην Ιταλία.

Αλλά τι ανάγκη έχει ο JayZ; Περίπου 63 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο «καθαρίζει» και, μάλιστα, είναι πρώτος στη λίστα των ισχυρών καλλιτεχνών της hip hop σκηνής.

Μην νομίζετε, όμως, ότι και η 29χρονη πάει πίσω... Πρώτη στη λίστα του «Forbes» με τους πλουσιότερους κάτω των 30 είναι, ενώ έχει κερδίσει 16 Grammy και διαθέτει ολόκληρη κολεξιόν και άρωμα με την υπογραφή της!

Πάντως, να κουμαντάρει γιοτ δεν ξέρει η Beyonce, οπότε ο καλός της θα χρεωθεί πάλι, αυτή τη φορά για τα μαθήματα ναυσιπλοΐας...