Ζευγάρι θέλουν οι φήμες τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια, κάτι που αν επαληθευτεί θα είναι το μεγάλο μυστικό του καλοκαιριού. Και μέχρι εδώ καλά, όμως, τι απέγινε το lovestory του τραγουδιστή με την Θάλεια Προκοπίου, για το οποίο διαβάσαμε στα περιοδικά πριν ξεκινήσουν τα καλοκαιρινά μπάνια;

Σύμφωνα με το κυπριακό περιοδικό «Beautiful People», ο τραγουδιστής και η ηθοποιός - παρουσιάστρια είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες.

«Από τις αρχές του καλοκαιριού οι συναντήσεις του Μιχάλη με την πανέμορφη Ζέτα Μακρυπούλια στο εξοχικό του στη Σαντορίνη και στην Πάρο , γίνονταν όλο και πιο συχνές. Ενώ πολλοί έλεγαν ότι είναι απλώς φίλοι, οι δυό τους έγιναν αχώριστοι και το σημαντικότερο ήθελαν η σχέση αυτή να μείνει μεταξύ τους. Ένας έρωτας που προστατεύτηκε ακόμη κι από τα πιο στενά τους πρόσωπα...», γράφει το περιοδικό.

Όσο δηλαδή ο Ρέμος ήταν μέσα στα μέλια με την Υβόννη, η Ζέτα έβρισκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Μιχάλη. Και η Θάλεια τι απέγινε βρε παιδιά; Μήπως το αίσθημα έλαβε τέλος και από το μελαχρινό ο τραγουδιστής το «γύρισε» στο ξανθό;

Όπως γράφει το κυπριακό περιοδικό, Μιχάλης και Ζέτα ήταν μαζί στην Μεγαλόνησο για μερικές ημέρες, ενώ η ηθοποιός τον ακολούθησε στο Βερολίνο όπου βρέθηκε για την προώθηση του αγγλόφωνου cd του.

«Η σχέση του super star του ελληνικού τραγουδιού με την ωραιότερη ίσως Ελληνίδα της showbiz, είναι μια είδηση βόμβα την οποία το ζευγάρι προσπάθησε να κρύψει όσο αυτό ήταν δυνατόν, επιβεβαιώνοντας έτσι και τη σοβαρότητα της υπόθεσης», καταλήγει το δημοσίευμα.