Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει η Juliette Binoche μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον συνάδελφό της επίσης ηθοποιό Gérard Depardieu, ο οποίος σε συνέντευξη του την αποκάλεσε «ένα τίποτα».


«Μπορείτε σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε τι το μυστήριο έχει η Juliette Binoche; Θα ήθελα πραγματικά να ξέρω, γιατί χαίρει τόσης εκτίμησης όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχει τίποτα, απολύτως τίποτα!», δήλωσε ο ηθοποιός, μιλώντας σε αυστριακό περιοδικό και κατέληξε λέγοντας ότι σε σχέση με τις γαλλίδες ηθοποιούς Isabelle Adjani και Fanny Ardant εκείνη δεν έχει πετύχει τίποτα.


Η Binoche, που έχει βραβευθεί για την ερμηνεία της και τη συμμετοχή της σε κινηματογραφικές ταινίες και έχει κερδίσει το Όσκαρ για τον «Άγγλο Ασθενή», δήλωσε έκπληκτη με το ξέσπασμα του Depardieu, αλλά δεν έριξε λάδι στη φωτιά.


«Δεν τον ξέρω και δεν ξέρω τι του έκανα», είπε. «Κατανοώ ότι δεν είναι απαραίτητο να σου αρέσουν όλοι και ότι μπορεί να μη σου αρέσει η δουλειά κάποιου. Αλλά δεν καταλαβαίνω τη βία, κατά ένα τρόπο. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον ίδιο τον εαυτό του, κάτι συμβαίνει με αυτόν», συμπλήρωσε.