Το Σάββατο και όχι απόψε θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου καθώς η πρεμιέρα τους πήρε αναβολή! Το star.gr «τρύπωσε» στο pre-show party των δύο τραγουδιστών και σας αποκαλύπτει μερικά από όσα θα τους δούμε να κάνουν επί πίστας!

Αντώνης και Έλενα έχουν ετοιμάσει ένα κεφάτο πρόγραμμα στο «Διογένης Studio», το οποίο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτοι οι τυχεροί ακροατές του σταθμού «Δρόμος 89.8».

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την σέξι τραγουδίστρια να ερμηνεύει επιτυχίες από την προσωπική της δισκογραφία, ενώ την σκυτάλη πήρε ο Αντώνης που τραγούδησε δικά του κομμάτια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Φυσικά, το καλλιτεχνικό ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στη σκηνή, σε ελληνικές και ξένες επιτυχίες από το παρελθόν μέχρι το σήμερα!

Στην αρχή εμφανίζονται οι νέοι καλλιτέχνες Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νίκη Κωνσταντινίδου και Δημήτρης Τικτόπουλος, ενώ μια latin «πινελιά» βάζει ένα κουβανέζικο γκρουπ!

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος έχουν οι μαέστροι Νίκος Ζέβρας και Θανάσης Χόνδρος, ενώ την σκηνοθεσία έχει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα!