Το τελευταίο διάστημα έχει αποσυρθεί από κάθε δραστηριότητα σχετική με το τραγούδι. Δεν κάνει ούτε δίσκους, ούτε συ��αυλίες, ενώ οι φωτογραφήσεις της γίνονται συνήθως σε άσχετους χώρους, όπως μετρό ή πασαρέλα.

Είναι εμφανές πλέον ότι η βασίλισσα της ποπ, θέλει να ασχοληθεί πλέον και με άλλα πράγματα. Τώρα, έγινε γνωστό πως ανοίγει διεθνή αλυσίδα κέντρων άθλησης με τίτλο Hard Candy, με το πρώτο από αυτά να ετοιμάζεται να λειτουργήσει στο Μεξικό εντός του Νοεμβρίου. Η επωνυμία των κέντρων άθλησης δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού το Hard Candy έχει υπάρξει στο παρελθόν τίτλος και δίσκου της και ολόκληρης περιοδείας της.

Η Madonna, σε συνεργασία με τον μάνατζερ της και τον όμιλο New Evolution Ventures (ΝΕV) ανακοινώνουν την λειτουργία σύγχρονων κέντρων άθλησης στις μεγαλύτερες πόλεις του Κόσμου με τον τίτλο Ηard Candy Fitness, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία.

Το πρώτο κέντρο ανοίγει στο Μεξικό το Νοέμβριο, καλύπτει μια έκταση 3.000 τετραγωνικών μέτρων και θα εγκαινιασθεί από την ίδια την Madonna στις 29 Νοεμβρίου. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι σύντομα θα λειτουργήσουν αθλητικά κέντρα σε δέκα μεγάλες πόλεις της Ρωσίας, της Βραζιλίας, της Αργεντινής, της Ευρώπης και της Ασίας.