Μια ημέρα πριν την πρεμιέρα της με τον Αντώνη Ρέμο στο «Διογένης Studio», η Έλενα Παπαρίζου επαναπροσδιορίζεται και αποκαλύπτεται, σε μια συνέντευξη που μιλά ανοιχτά για όλα: τα παραπανίσια κιλά, την σχέση της με τον Τόνι, το φλερτ, την οικονομική κρίση, αλλά και τον πρώην συνεργάτη της Νίκο Παναγιωτίδη.


«Φοβάμαι την κρίση όπως όλος ο κόσμος» λέει, ενώ το σπίτι που πρόσφατα αγόρασε το έχει πάρει με δάνειο: «Το σπίτι μου το πήρα με στεγαστι��ό. Χρωστάω και εγώ στην Τράπεζα, όπως όλος ο κόσμος».


Χαρακτηρίζει «περίεργους»τους άνδρες που λένε ότι τους αρέσουν οι ζουμερές γυναίκες αλλά κοιτάνε τις αδύνατες, ενώ δεν έχει κόμπλεξ με την εμφάνιση της: «είμαι πολύ κουλ και free. Περιποιούμαι, γυμνάζομαι, αλλά δεν είμαι υστερική». Όσο για τα παραπανίσια κιλά που πολλοί σχολιάζουν ότι έχει πάρει; «Τα κιλά είναι δικά μου. Δεν ενοχλούν εμένα που τα κουβαλάω, θα ενοχλήσουν τον άλλον;».


Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι φλερτάρει και με άλλους άνδρες, καθώς όπως λέει «το φλερτ είναι καθημερινό και υγιέστατο. Όταν κάτι νιώθουμε ότι θέλουμε να το πούμε, πρέπει αν το κάνουμε».


Στα μελλοντικά της σχέδια πάντως δεν είναι ο γάμος: «Με τον Τόνι δεν είναι ώρα να παντρευτούμε αφού είμαστε ήδη παντρεμένοι. Είναι κάτι που αφορά μόνο εμένα και εκείνον. Ούτε τη μάνα μου, ούτε τα αδέλφια μου».


Πώς αντιδρά όμως στις κατηγορίες για εκβιασμό και στην εξαετή ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον πρώην συνεργάτη της Νίκο Παναγιωτίδη; «Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ, αλλά μέσα μου πιστεύω ότι ο Νίκος δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο».Μεταξύ τους ωστόσο δεν έχουν μιλήσει: «από τη στιγμή που τόσο καιρό δεν έχουμε μιλήσει, δεν θα του τηλεφωνούσα γιατί νιώθω ότι τον κουτσομπολεύω».


Όσο για την αυριανή της πρεμιέρα με τον Αντώνη Ρέμο,έχει άγχος, αλλά «δημιουργικό» όπως λέει, αφού ο Αντώνης Ρέμος «είναι ο έρωτας μου, ένας άντρας πολύ τρυφερός και αγαπησιάρης και χαίρομαι πολύ που ξανασυνεργάζομαι μαζί του».


Πηγή: Down Town