Η «παρέλαση» επωνύμων που σημειώθηκε στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή είναι οπωσδήποτε ένα γεγονός από μόνο του. Όμως, λίγοι ήταν εκείνοι που πρόσεξαν ότι σε ένα από τα πρώτα τραπέζια κάθισαν μαζί η Σοφία Αλιμπέρτη με τον πρώην σύντροφο της Νατάσας Θεοδωρίδου, Θεόφιλο Τζιώτη.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό ciao αποτελούν την πιο τρανταχτή απόδειξη όσων είπαν ότι η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι κάτι πολύ περισσότερο από φίλοι.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες, μάλιστα, διακρίνονται οι δυο τους να έχουν πιάσει ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο, εκείνη απλώνει τα χέρια της για να εμποδίσει τους φωτογράφους να πλησιάσουν στο τραπέζι της. Εκείνος, πάλι, δεν έδειξε καμία διάθεση να κρυφτεί από τα φλας των παπαράτσι. Μάλιστα, ο κος Τζιώτης, αν και αρχικά έφτασε στο Vox με τους κουμπάρους του Βίκυ Καγιά και Νίκο Κριθαριώτη, φαίνεται πως τελικά πέρασε ελάχιστο χρόνο μαζί τους, αφού το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς το πέρασε με την Σοφία Αλιμπέρτη.

Όσοι τους είδαν από κοντά, δήλωσαν ότι οι ��υο τους συνομιλούσαν διαρκώς σε πολύ τρυφερό κλίμα. Νέο ειδύλλιο στην πόλη προ των… πυλών; Ο χρόνος, ή μάλλον, ο… φωτογράφος… θα δείξει!