Υπονοούμενα για την Τάμτα και καμία διάψευση για τις φήμες που τους θέλουν να είχαν παράλληλη σχέση περιείχε η αποκλειστική συνέντευξη του Ησαΐα Ματιάμπα στο Star! Στο μεταξύ, η συνάδελφός του δηλώνει πως δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για το θέμα που συζητιέται έντονα στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια τις τελευταίες ημέρες.

«Με την Τάμτα δεν παίζει σχέση», είπε αρχικά ο Ησαΐας, ωστόσο, στην πορεία το πράγμα μάλλον... θόλωσε παρά ξεκαθάρισε. «Δεν έχω χρόνο για τίποτα, είμαι σε τρία πράγματα και προσωπική ζωή δεν υπάρχει», πρόσθεσε.

Για να μας πείσει ότι δεν έχει χρόνο για έρωτες κι αγάπες, ο 26χρονος τραγουδιστής ανέφερε το καθημερινό του πρόγραμμα: «ξυπνάω το πρωί, πάω σε τρεις πρόβες και πέφτω και κοιμάμαι», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μιλάω για προσωπικά, η προσωπική μου ζωή αφορά μόνο εμένα», συνέχισε να λέει ο Ησαΐας και αρνήθηκε να σχολιάσει ακόμα και τις δηλώσεις της πρώην κοπέλας του, Ελένης, στο Star η οποία επιβεβαίωσε πως ο τραγουδιστής και η Τάμτα είχαν πιαστεί... επ’ αυτοφώρω!

Παράλληλα, ο τραγουδιστής δήλωσε πως δεν είναι fan των παράλληλων σχέσεων και κατέληξε: «όταν είσαι με έναν άνθρωπο, είσαι μαζί του και δεν κάνεις κάτι άλλο. Αλλιώς χωρίζεις και κάνεις ό,τι θέλεις να κάνεις».

Δηλαδή να υποθέσουμε πως τόσο ο Ησαΐας, όσο και η Τάμτα, χώρισαν πρόσφατα από τις σχέσεις τους για να κάνουν ό,τι θέλουν μεταξύ τους; Άλλωστε, οι φήμες λένε πως ο παράνομος δεσμός τους κράτησε περίπου ένα χρόνο...

Από την δισκογραφική της Τάμτα, πάντως, μας ενημέρωσαν πως η τραγουδίστρια δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο. Μα ούτε επιβεβαίωση, ούτε διάψευση;;;