Μια αηδία μας έπιασε σήμερα πρωί πρωί όταν το πρωινό του Mega μας παρουσίασε συμβουλές για να καταπολεμήσουμε τους μαύρους κύκλους... Όχι, δεν έφταιγαν σε τίποτα τα αγγουράκια και οι πατατούλες που μας πρότειναν, αλλά αυτό που... κρεμόταν από την μύτη του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος έκανε και το μοντέλο με αποτέλεσμα να δούμε ουκ ολίγα κοντινά!

Τέτοια «έκπληξη» την ημέρα της ονομαστικής του εορτής δεν την περιμέναμε! Όχι ότι την περιμέναμε οποιαδήποτε άλλη μέρα, αλλά μιας και γιόρταζε θα έπρεπε να είχε πλυθεί λίιιιγο καλύτερα...

Μα είναι δυνατόν να βγαίνεις με την μύξα στο ρουθούνι σε στυλ σταλακτίτη; Συμβαίνουν αυτά, δεν λέμε, αλλά όταν είσαι onairπρέπει να είσαι πιο προσεχτικός!

Πόσο μάλλον ο Δημήτρης Ουγαρρέζος που τον βλέπουμε κάθε πρωί στο ζεύγος Σκορδά - Λιάγκα, κάθε Κυριακή στο «Just The Two Of Us» και οσονούπω παρουσιαστή του «Uman». Μέρα δεν περνάει δηλαδή που να μην τον δούμε στο γυαλί... τέτοιο overdose!

Η ειδικός μας έδειχνε πως λειτουργούν κατά των μαύρων κύκλων οι κομπρέσες με γάλα, το αγγούρι και η πατάτα και τα κοντινά στον Ουγγαρέζο έδιναν και έπαιρναν...

Καλέ τι φταίγαμε πρωινιάτικα να βλέπουμε την αηδία να κρέμεται;

Και καλά ο Δημήτρης δεν μπορούσε να το δει το μυξάκι... Από το «Πρωινό Mou» δεν βρέθηκε έστω ένας πιο παρατηρητικός να του κάνει ένα σήμα; Μπααα... ούτε καν οι παρουσιαστές που καθόταν δεξιά κι αριστερά του!

Ευτυχώς, το θέμα με τους μαύρους κύκλους τελείωσε και η αηδία έλαβε τέλος!