Δεν είναι λίγες οι φορές που οι Ράδιο Αρβύλα «κρύβονται» πίσω από τον μανδύα της σάτιρας, του καυστικού χιούμορ και της πιο… ευχάριστης πλευράς της τηλεοπτικής πραγματικότητας. Αυτό χρησιμοποίησαν και αυτή τη φορά που έπιασαν στο στόμα τους την Ευγενία Μανωλίδου, η οποία εντελώς συμπτωματικά, όχι μόνον τους περνά σε τηλεθέαση, αλλά πολύ συχνά εκείνη σημειώνει 30 και 40 τοις εκατό και εκείνοι το πολύ 20άρια.

Το βράδυ της Δευτέρας, οι Ράδιο Αρβύλα σατίρισαν την αντίπαλό τους Ευγενία Μανωλίδου, παρομοιάζοντάς την με τον Αδόλφο Χίλτερ, επειδή η παρουσιάστρια μιλά στους παίκτες σε πολύ αυστηρό τόνο. Βεβαίως, είναι γνωστό ότι αυτό είναι το concept της εκπομπής. Οποιο master chef ανά τον κόσμο και εάν δει κανείς, θα διαπιστώσει ότι το ύφος της παρουσιάστριας είναι αυτό που βλέπουμε να έχει και η Ευγενία.

Όπως φαίνεται, η Ευγενία Μανωλίδου δεν θέλησε να μπει σε προσωπική κόντρα με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του, αλλά προτίμησε να τους «σφάξει με το βαμβάκι». Μιλώντας στην εκπομπή Super Star για την κριτική που της ασκήθηκε, είπε: «Δεν το είδα και δεν είναι κάτι που με αφορά, αλλά καθένας κάνει ό, τι μπορεί για να βγάλει γέλιο. Και αυτοί κάνουν αυτό. Δεν τους βλέπω», είπε χαρακτηριστικά. Κοινώς, αυτό μπορούν να κάνουν αυτό κάνουν, αλλά επειδή μου είναι και ψιλο-αδιάφοροι, δεν τους προτιμώ όταν ανοίγω την τηλεόρασή μου…

Σε πολύ πιο διακριτικούς και χαμηλούς τόνους, η παρουσιάστρια τόνισε ότι αυτό που την ενδιαφέρει είναι το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς και όχι τα νούμερα. «Εμένα με νοιάζει που το πρόγραμμα αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο όσο και από εμένα. Αν θέλετε να πούμε για τα νούμερα, κάποια προγράμματα είναι πιο δημοφιλή από κάποια άλλα», είπε η Ευγενία, χωρίς να πει ευθέως ότι πολλές φορές τους… κατατροπώνει. Σημειωτέον, ότι το βράδυ της Δευτέρας, μετά την διακαναλική του πρωθυπουργού, το master chef σημείωσε μέσο όρο 27.6% στο σύνολο και 29.5% στα νεανικά κοινά, ενώ το Ράδιο Αρβύλα 20.4% και 26.6% αντίστοιχα. Σε ό,τι αφορά το αντίστοιχο τηλεο��τικό προϊόν του Ant1, το Top Chef, η Ευγενία Μανωλίδου δήλωσε ότι το θεωρεί λίγο ψυχρό, αλλά αυτό δεν σχετίζεται με την Νάντια Μπουλέ, την οποία θεωρεί πολύ ικανή.

Σημείωση: Η Νάντια Μπουλέ – νυν αγαπημένη του καλού φίλου των Ράδιο Αρβύλα Γρηγόρη Αρναούτογλου και εργαζόμενη στον Ant1, όπου διευθυντής είναι ο καλός φίλος των Ράδιο Αρβύλα Γιάννης Λάτσιος - παρουσιάζεται το ίδιο αυστηρή με την Ευγενία. Λίγα λεπτά να παρακολουθήσει κανείς από το top chef θα το διαπιστώσει. Αυτήν γιατί δεν την σχολιάζουν;