Άλλο ένα από τα γνωστά σόου στα οποία μας έχει κατά καιρούς συνηθίσει, έδωσε σήμερα ο Νίκος Μουρατίδης ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.


Ο κριτής του X-Factor, είπε να συντηρήσει λιγάκι την «κόντρα» του με το έτερον ήμισυ κριτή Γιώργο Θεοφάνους. Και τι δε του΄σουρε πάλι όταν η Ελένη Μενεγάκη του είπε ότι οι δυο τους αγαπιούνται: «που είδες ότι αγαπιόμαστε;» της απάντησε και συνέχισε να μονολογεί «oΘεοφάνους έχει ημερέψει φέτος γιατί άλλαξε φαρμακευτική αγωγή. Δεν αστειεύομαι, ο ίδιος το είπε!».


Αλλά ο Νίκος Μουρατίδης δεν σταμάτησε εδώ και συνέχισε να του πλέκει το… «εγκώμιο»: « Ο Θεοφάνους αυτοματιάζεται. Άσε που δεν ξεκινάει γύρισμα αν δεν δει πρώτα τη μούρη του στο μόνιτορ». Και συνέχισε: «για τον Θεοφάνους το τραγούδι είναι χρήμα, για μένα είναι τέχνη».


Και αφού πέταξε και την… «σποντίτσα» του για την ηλικία της Ελένης λέγοντας της ότι το βιβλίο που έγραψε είναι και για τις ηλικίες των 40, είπε να… «περιποιηθεί»λιγάκι και το «Just the 2 of us» που παρουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Με το γνωστό σλόγκαν «δεν βλέπω τίποτα στην τηλεόραση»αλλά «κάθισα να δω το «Just the2 of us» και κόντεψα να κόψω τις φλέβες μου»,ο Νίκος Μουρατίδης χαρακτήρισε «σαχλή και αδιάφορη» την κριτική επιτροπή του ριάλιτι.