Τα... 18 δήλωσε ότι έκλεισε ο Γιώργος Τσαλίκης, που γιόρτασε τα γενέθλιά του χθες όχι με μία, ούτε με δύο, αλλά με... τέσσερις τούρτες στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται! Όσο για την ηλικία του; Πρόσθεσε ότι σε αυτά τα 18 πρέπει να βάλουμε και τα 17 χρόνια εμπειρίας που τον συνοδεύουν, τουτέστιν δηλαδή 35!

Σε κάθε στάση του μέχρι να βγει στην πίστα, ο τραγουδιστής έβρισκε και από μία τούρτα!

Την αρχή έκανε η σύζυγός του, Δώρα, που πριν φύγει από το σπίτι του έφερε μια τούρτα σε σχήμα καπέλου (!) και με άρωμα... Βουκουρεστίου, όπως έγραψε και στο Twitter του ο Γιώργος.

Με το που έφτασε στο καμαρίνι του, ο τραγουδιστής βρήκε ακόμα ένα έδεσμα: μία λευκή τούρτα με κερασάκια και την φωτογραφία του, τον περίμενε με το μήνυμα «Να τα εκατοστίσεις και... τα περαστικά σου», εμπνευσμένη από το νέο του τραγούδι.

Το αποκορύφωμα, όμως, έγινε επί... πίστας, όταν οι άνθρωποι του νυχτερινού κέντρου κατέφτασαν κουβαλώντας δύο τούρτες των 20 κιλών η καθεμία!

«Τούρτες για όλο το μαγαζί», σχολίασε στο Twitter του ο Γιώργος και ευχαρίστησε τους πάντες για τις εκπλήξεις και τις ευχές.

Στα πρώτα τραπέζια για να του ευχηθούν βρέθηκαν ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Νίκος Γιγουρτάκης, η Κάτια Δέδε με τον καλό της Τίτο Αντύπα, ο Χάρης Σιανίδης, ο Μιχάλης Μανιάτης και η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου μετά του συζύγου Κωνσταντίνου Χοροξενίδη.

Το highlight της βραδιάς ήταν αλλού πάντως: ο Γιώργος πήρε τον Σάκη Αρσενίου, με τον οποίο μοιράζονται την ίδια πίστα και άρχισαν να... ταΐζουν στο στόμα τους θαμώνες, δίνοντάς τους τούρτα με πλαστικά κουταλάκια!!!