Προέχει πάντα το Θέλω μου και προσπαθώ να μην κάνω εκπτώσεις σε δικά μου πράγματα είτε είναι επαγγελματικά είτε προσωπικά», αναφέρει η Εβελίνα Παπούλια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Glam».

Με τη δουλειά της είναι ψώνιο, λέει η γνωστή ηθοποιός και αποκαλύπτει ότι σε δουλειές που ήθελε πολύ έβαζε χρήματα από την τσέπη της, για να γίνουν όσο το δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο.

«Οι δυσκολίες που έχει το επάγγελμα οφείλονται κυρίως στις ανασφάλειες. Κανένας ηθοποιός δεν έχει κακιές προθέσεις. Υπάρχουν ωστόσο κάποιοι που είναι κακεντρεχείς και ηδονίζονται με το να προκαλούν κακό, οι υπόλοιποι όμως είναι καλοί», υποστηρίζει.

H Εβελίνα Παπούλια, έζησε για πολλά χρόνια στην Αμερική και όπως λέει όταν επέστρεψε στην Ελλάδα ζορίστηκε σ��α επαγγελματικά της. «Δεν ξέρω πώς γίνεται να δουλεύω ακόμα και να μην ανήκω σε κάποια συγκεκριμένη παρέα» αναρωτιέται, ενώ απαντάει και για την απουσία της από την τηλεόραση. «Δεν μου αρέσει έτσι όπως έχει γίνει. Δεν μου αρέσουν οι συνθήκες».

Έχει παρακολουθήσει «Το Νησί» το οποίο θεωρεί ότι είναι «η καλύτερη δουλειά που έχει γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση».

Με την 11χρονη κόρη της έχει την κλασική σχέση μαμάς-κόρης. Αν και με τον πατέρα της Αφροδίτης έχουν χωρίσει δεν αισθάνθηκε ποτέ μόνη της στο μεγάλωμα του παιδιού τους. «Νιώθω ότι την πιέζω σε κάποια πράγματα αλλά όλο αυτό στο μέλλον θα της βγει σε καλό», λέει.

Μιλώντας για τις προσωπικές της σχέσεις παραδέχεται ότι την έχουν προδώσει πολλές φορές, ενώ όταν ερωτεύεται ο αρχικός της στόχος είναι το «για πάντα».

Σε ερώτηση για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της μετά από χρόνια η δημοφιλής ηθοποιός απαντάει « Αν έχω γεράσει, γιατί μπορεί να έχω φύγει από τη ζωή πιο πριν , στη Σκωτία με τον άνθρωπό μου».