Αποτελεί, αν όχι τον πιο γοητευτικό, έναν από τους πιο γοητευτικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής σοουμπιζ. Οι θαυμάστριές του σχηματίζουν ουρές για να τον δουν από κοντά και να πάρουν έστω και ένα αυτόγραφο. Κι όμως. Όπως είπε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όχι μόνον έχει φτάσει στο σημείο να κάνει το… «επόμενο βήμα», αλλά η γυναίκα στην οποία έκανε πρόταση γάμου έφυγε σε άλλη χώρα!

Απίστευτο; Κι όμως, και τον έχουν απορρίψει και το λέει μπροστά στην κάμερα. Φανταστείτε τον καημό του!

Ο πρωταγωνιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης, όπου προβλήθηκε βίντεο-αφιέρωμα στον ηθοποιό, με γύρισμα που είχε γίνει σε χώρο ιππασίας. «Θα έφερνα μία γυναίκα σε έναν τέτοιο χώρο για της κάνω λίγο φιγούρα», δήλωσε στην κάμερα, στην οποία αναφέρθηκε κυρίως στις σχέσεις του με τις γυναίκες και λιγότερο στα επαγγελματικά του. «Καταρχήν δεν θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου σαν τύπο που κάθεται και πίνει μπύρες και πετάει πατατάκια στην τηλεόραση. Είμαι πειθαρχημένο άτομο», δήλωσε. Οκ, δεν τον προσέβαλε και κανείς.

Οσο για τον γάμο; «Δεν είναι κάτι που το βλέπω σαν θέμα που είναι μακρινό, ούτε κάτι που απεύχομαι. Εξάλλου, μου αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις και εύχομαι η ζωή να με εκπλήξει».

Γιατί όμως δεν έχει φτάσει στο επόμενο βήμα ακόμη; ‘Η μήπως έχει φτάσει και δεν το έχει καταφέρει… «Έχω φτάσει στο επόμενο βήμα, αλλά για κάποιους λόγους το θέμα δεν προχώρησε. Μπορεί για παράδειγμα, να μην ήθελε να προχωρήσει, μπορεί απλά η σχέση να είχε κάνει τον κύκλο της, ή μπορεί απλά να έφυγε σε άλλη χώρα!»

Τώρα να πούμε ότι χαιρόμαστε με αυτό, θα σας πούμε ψέματα…

Αυτό το διάστημα, ο ηθοποιός ξεκινάει τα γυρίσματα της νέας ταινίας στην οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει με θέμα την εξέγερση του Πολυτεχνείου. «Είναι κάτι πολύ διαφορετικό που δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί ποτέ ξανά και μάλιστα τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τις ημέρες της επετείου του Πολυτεχνείου, για να έχει ο κόσμος και την πιο σύγχρονη πλευρά του θέματος», είπε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, προσθέτοντα�� ότι η ταινία θα λέγεται «Κόκκινα τριαντάφυλλα» και σε αυτήν, εκτός από τον ίδιο θα πρωταγωνιστήσει και η Βίκυ Παπαδοπούλου.

Στο τέλος της συνέντευξής του, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής απάντησε και στην επίμαχη ερώτηση, σχετικά με το εάν είναι ερωτευμένος ή όχι: «Τι λέγαμε για τα άλογα πριν;», είπε θέλοντας να αποφύγει την ερώτηση, στην οποία τελικά δεν απάντησε, αφήνοντας στην αγωνία εκατοντάδες θαυμάστριες... Είδατε τι περνάνε κι αυτοί οι ωραίοι;