Αγνώριστος και πολύ... μουτρωμένος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας (25/10) ο Γιώργος Λιάγκας.

Η εκπομπή ξεκίνησε με την Φαίη Σκορδά να καλημερίζει το κοινό, το… πάνελ να μιλά και τον Γιώργο Λιάγκα να μη βγάζει… κιχ. Μουγγός ο Γιώργος, λες και είχε ρίξει τον χειρότερο καβγά της ζωής του με την σύζυγό του, δεν έλεγε να μιλήσει και κυρίως να ΤΗΣ μιλήσει με τίποτα. Βρε Γιώργο μίλα, βρε Γιώργο μίλα, τίποτα ο Γιώργος.

Όταν τελικά αποφάσισε να μιλήσει, την πέταξε κι αυτός την ατάκα του: «Τι να πω, εγώ, να μιλήσει η Φαίη!», είπε ��ε ύφος λες και τον σκότωναν… Τι έχει ο Γιώργος και δεν μιλιόταν σήμερα το πρωί; Τσακώθηκε με την Φαίη; Τον πείραξε το ταξίδι στην Κρήτη που έκανε για να παρουσιάσει πλάνα από τα γυρίσματα της σειράς Το Νησί; Του συμβαίνει κάτι άλλο;

Εμείς πάντως νομίζουμε ότι μάλλον το πρώτο πρέπει να συμβαίνει. Λίγα λεπτά αργότερα, η εκπομπή παρουσίασε την πρόγνωση του καιρού με τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά. Όταν ολοκληρώθηκε η συζήτηση μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης που είχαν η Φαίη ρώτησε τον Γιώργο: «Θέλεις κάτι να ρωτήσεις;» Και ο Γιώργος δεν της απάντησε ποτέ. Τι δεν της απάντησε ποτέ δηλαδή, που μόνον την πλάτη δεν της γύρισε και απευθυνόμενος στον κο Κολυδά, του είπε: «Λοιπόν Θοδωρή σε ευχαριστούμε πολύ να είσαι καλά».

Το θέμα είχε και συνέχεια καθώς ο Γιώργος Λιάγκας δεν εμφανίστηκε, ούτε στην μαγειρική, ούτε στα ζώδια λίγα λεπτά αργότερα με την Βίκυ Παγιατάκη. Γιατί εκεί ήταν που για πρώτη φορά σήμερα άρχισαν τα «κοντινά» στην Φαίη. Αλλά σας μιλάμε για πολύ κοντινά στο πρόσωπο της Φαίης. Πιο κοντινά δηλαδή δεν γίνεται.

Τι συμβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι; Εν αναμονή… εξελίξεων και μάλιστα άκρως «πικάντικων»… Αυτοί δεν ήταν που μόλις πριν από λίγες ημέρες μας διαβεβαίωναν ότι δεν θα μεταφέρουν την προσωπική τους ζωή στο πλατό και δεν θα κάνουν την ζωή τους... ριάλιτι; Ευτυχώς που το τήρησαν...