Μετά από πολλά και επιτυχημένα χρόνια στον χώρο του μόντελινγκ, η Εύη Αδάμ αφιερώθηκε στην οικογένειά της. Πριν από λίγο καιρό, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στα καλλιτεχνικά δρώμενα, μέσω του σόου Just the two of us, στο οποίο πλέον συμμετέχει.

Όμως, το βασικό κομμάτι της συνέντευξης της Εύης Αδάμ στην εφημερίδα Espresso επικεντρώνεται στα όσα ακούστηκαν τα τελευταία χρόνια για την σχέση της με τον τραγουδιστή Λάμπη Λιβιεράτο και τον φημολογούμενο χωρισμό τους. Άλλωστε, ήταν κάτι με το οποίο ιδίως τα προηγούμενα χρόνια, τα μέσα ασχολήθηκαν και μάλιστα πολύ.

«Δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο για να το αντιμετωπίσω. Με ενημερώνουν συνήθως πολλοί γνωστοί για τα όσα ακούγονται και γράφονται γιατί δεν διαβάζω τόσο πολύ περιοδικά και δεν βλέπω πολλή τηλεόραση. Όταν η σχέση σου είναι μόνιμα στην δημοσιότητα, κάποια στιγμή μπορεί να υπάρχουν και θέματα που τα περνούν όλα τα ζευγάρια, όπως για παράδειγμα αποξένωση, ένας τσακωμός, όπως το ένα, όπως το άλλο, που μπορεί να τραβήξει λίγο σε μήκος».

Είναι η πρώτη φορά που η Εύη Αδάμ μιλά ανοικτά για την σχέση της με τον σύζυγό της, δικαιολογώντας μάλιστα τις φήμες που ακούστηκαν.

«Μπορεί να συμβούν και διάφορα. Για παράδειγμα, εγώ είχα μία απώλεια στην οικογένειά μου τον τελευταίο καιρό και δεν ήθελα να είμαι πουθενά. Το να πάει ο Λάμπης μόνος του διακοπές ενδεχομένως να ήταν το τέλειο κόκκινο πανί για να γραφτούν τέτοιες ιστορίες. Βλέπεις τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα και δεν θα διαψεύσω ότι περνάμε και άσχημες φάσεις. Αυτές οι κακές φάσεις όμως απέχουν από το να οδηγήσουν επί του πρακτέου σε έναν διαζύγιο και έναν χωρισμό. Πιστεύω ότι τα ζευγάρια περνούν πάντα ξυστά από αυτό. Οι καλές μας στιγμές είναι τέλειες και οι κακές μας χάλια. Αυτό όμως συμβαίνει παντού».

Τι λέει σήμερα για τον σύζυγο και πατέρα των δύο κοριτσιών της; «Ο Λάμπης είναι η σωσίβια λέμβος μου. Δεν θα με στηρίξει γενικότερα, γιατί έχει και εκείνος τα δικά του, αν όμως χρειαστεί πραγματικά να επέμβει, θα το κάνει σε καίρια στιγμή. Πιστεύω ότι για το επόμενο κομμάτι (του just the two of us) θα μου δώσει τις συμβουλές που πρέπει».

Να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του... Λάμπη σε όλα αυτά που είπε η Εύη...